- Det er ikke nå det gjelder

Foto: Claus Fisker/SCANPIX

Tap for Romania til tross: De norske håndballjentene finner ingen grunn til å deppe.

Etter en fantastisk opphenting i den andre omgangen, var de norske håndballjentene svært nær å vinne finalen i GF World Cup mot Romania søndag.

Etter å ha ligget under 13-19 ved pause, tok de norske jentene seg sammen etter hvilen, og like før slutt fikk Linn-Kristin Riegelhuth muligheten til å utligne Romanias 28-27-ledelse.

Men alene med keeper bommet hun, uten at FC København-spilleren depper av den grunn.

- Jeg synes vi er veldig på gang nå. Det er ikke nå det gjelder. Det er i VM vi skal være best, fastslår Riegelhuth overfor NTB.

Riegelhuth nekter å la sjansen hun misbrukte på tampen av kampen gå innpå henne.

- Vi spilte veldig bra i andre omgang av finalen. Jeg har ikke tenkt så mye som skjedde på det siste skuddet mitt. Jeg tar heller med det gode som hendte før, forklarer hun.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson foretok nye utprøvinger i finalen mot Romania, og lot en rekke forskjellige spillere prøve seg i den første omgangen - selv om det var lite som stemte mot et godt rumensk lag.

Det florerte med tekniske feil (13 bare i første omgang), og i forsvar ble de norske jentene til tider utspilt av motstanderne.

Men likevel har håndballandslaget grunn til å glede seg til VM i desember: For med keeper Katrine Lunde Haraldsen - som satt på tribunen under finalen på søndag - og Tonje Larsen tilbake på laget, vil Norge garantert bite godt fra seg i kampen om å forsvare gullet fra sist mesterskap.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.