*Nettavisen* Sport.

- Det er ikke noe å spøke om

Foto: Neal Simpson / Pa Photos

André Villas-Boas forteller at Torres fikk være i fred etter United-missen.

21.09.11 15:19

Manchester United og Chelsea barket sammen til tittelkamp på Old Trafford i helgen.

Det var en fantastisk kamp, med flere minneverdige situasjoner.

Blant dem, en utrolig miss av Fernando Torres.

Ingen spøkte
En fotballgarderobe kan være det verste stedet å være hvis man ikke liker å bli spøket med, men ingen vitset med spanjolen etter det som er døpt «the miss of the century».

- Det er ikke noe å spøke om. Vi spøker heller ikke med negative resultater mot tittelkonkurrenter, sier Chelsea-manager André Villas-Boas ifølge The Independent.

Den rekorddyre spissen fikk uansett gjennomgå i engelske aviser mandag. Seks av de seks avisene Nettavisen sjekket, har saker som er vinklet på gigantbommen til Torres.

- Torres angrer
Torsdag kom også Liverpool-helt Robbie Fowler på banen, og fortalte at han er sikker på at Torres angrer på at han forlot Liverpool.

- Jeg er sikker på at han ønsker at han tok seks måneder til i Liverpool, slik at han kunne jobbet med Kenny Dalglish. Fernando spiller som om han angrer. Han kommer nok ikke til å innrømme det, men jeg tror at han tenkte at gresset skulle være grønnere hos Chelsea. Nå har han innsett at det ikke er det.

- Lampard blir en nøkkelspiller
En annen Chelsea-spiller som ikke får det til å stemme om dagen, er Frank Lampard.

Den engelske landslagsspilleren ble byttet ut til pause på Old Trafford, men Chelsea-sjef Villas-Boas forsikrer om at han ikke lar seg stresse av Lampards vaklende form.

- Byttet ble ikke gjort fordi Lampard spilte dårlig, for det gjorde han ikke. Han hadde en viktig innvirkning på kampen, og kommer til å bli en nøkkelspiller for oss resten av sesongen, forsikrer Villas-Boas.

Lørdag får Lampard og Torres en ny sjanse til å imponere, når Chelsea tar imot Swansea til dyst på Stamford Bridge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.