*Nettavisen* Sport.

- Det er ingen unnskyldning

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Fredrik Winsnes mener Strømsgodset bør klare seg uten ham.

10.06.09 14:29

ROTTERDAM (Nettavisen): Når Fredrik Winsnes reiser fra hotellet til De Kuip Stadion i Rotterdam onsdag kveld, spiller klubblaget cupkamp borte mot Bærum.

Bærum topper sin 2. divisjonsavdeling, og kan bli en vanskelig motstander for et Godset-lag som sjelden overbeviser stort mot svakere lag i cupen.

LIVE 18.00: Bærum - Strømsgodet
LIVE 20.45: Nederland - Norge

Men Winsnes er ikke bekymret.

- Gulrot
- Nei, at jeg er her er ingen unnskyldning. Vi har mange i Strømsgodset som kan gjøre den jobben som må til. Vi skal ha mer enn nok av spillere som kan fikse den jobben der. Det handler kun om å gå ut på banen og bevise at man spiller i Tippeligaen og at de spiller i 2. divisjon, sier han.

Strømsgodsets cupinnsats de siste par årene har stort sett handlet om en langsom start, for så å trekke Stabæk og tape for dem i kvartfinalen.

Winsnes mener imidlertid at trekningen av 3. runde bør være mer enn god nok motivasjon for lagkameratene. Vinneren av Bærum/Strømsgodset møter nemlig Mjøndalen, Godsets erkerival, i neste runde.

- Det er en ordentlig gulrot, og da kan det bli full fest på Nedre Eiker. Det bør være mer enn nok motivasjon for å slå dem.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Sjekker resultatet
Selv kommer Winsnes til å sjekke resultatet av cupkampen, før han spiller mot Nederland 20.45 onsdag kveld.

- Det er bare bra for meg å tenke på andre ting før kamp. Jeg prøver egentlig å tenke minst mulig på den kampen jeg skal spille før dommeren blåser den i gang.

- Og hvis de taper uten deg?

- Da går det fint, det også. Det hadde vært verre å tape en semifinale. Men cupen er moro, og jeg håper selvsagt på cupfinale. Det hadde vært en kjempefest for hele Drammen, sier han.

Følg Bærum-Godset og to andre cupkamper LIVE på Nettavisen fra kl 18.00.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.