RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christian Petersen / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

- Det er klart man er skuffet

Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen vrakes mot Philadelphia Flyers.

Som ventet ble ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen vraket på New York Rangers-laget til NHL-kampen borte mot Philadelphia Flyers torsdag.

Den eneste norske spilleren i NHL fikk beskjeden foran torsdagens frivillige morgentrening.

Zuccarello har på ingen måte imponert for Rangers i de sju første kampene, som har endt med fem tap og bare to seirer. Nordmannen har ikke scoret eller levert noen målgivende pasninger.

Ifølge trener Alain Vigneault vrakes 26-åringen fordi han ikke har prestert godt nok. Zuccarello uttalte onsdag at han tvilte på at han ville bli tatt ut i kamptroppen på grunn av sin svake form.

Skuffet
– Det er klart man er skuffet, men jeg visste det egentlig. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Spiller man ikke bra nok, er man ute, sier Zuccarello til TV 2.

Under torsdagens trening ble han brukt til å varme opp målvakten Henrik Lundqvist. Den svenske stjernemålvakten har også slitt med både form og skade og trenes forsiktig.

Den fysiske formen til Zuccarello skal ifølge ham selv være på topp.

Bra form
– Jeg er i bedre form nå enn noen gang. Jeg har bare ikke hatt flyten, og jeg stresser aldri, svarte 26-åringen på om han var stresset over at han ikke får spille.

Rangers møter Philadelphia Flyers torsdag og Detroit Red Wings på bortebane lørdag. Mandag innvies Madison Square Garden når New York-laget tar imot Montreal Canadiens for sesongens første hjemmekamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere