*Nettavisen* Sport.

- Det er lett å glemme - men vi har ikke glemt

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Stabæk-fansen går hardt ut mot Jan Jönsson før «hatoppgjøret».

17.07.11 12:45

Søndag besøker Jan Jönsson Telenor Arena for første gang etter at treneren forlot Stabæk til fordel for Rosenborg, når de to lagene møtes til tippeligadyst klokken 18.

Svensken dro ikke fra Bærum som noen populær mann: Flere av Stabæk-supporterne viste Jönsson fingeren i hans siste kamp som Stabæk-trener sist sesong, og Rosenborg-treneren fikk også høre det da Stabæk slo trønderne 2-1 på Lerkendal tidligere i år.

FØLG TIPPELIGAEN LIVE FRA KL. 18!

- Har ikke glemt det
At matchen mellom de to lagene kommer samtidig som det meldes om at Rosenborg ønsker seg både Vegar Eggen Hedenstad og Veigar Páll Gunnarsson, gjør ikke møtet med gamletreneren enklere for Stabæk-supporterne.

- Alle vet vel at Jan Jönsson sa at han ikke skulle hente noen Stabæk-spillere. Det er sikkert fort gjort å glemme det, men vi har ikke glemt at han sa det, sier talsmann for Stabæk Support, Jonas Benkow, til TV 2 Sporten.

Jönsson mener imidlertid at Rosenborg ikke gjør noe galt.

- Er vel ok
- Er det slik at en selgende og en kjøpende klubb blir enige om en spiller er vel det ok, forsvarer han seg.

Ifølge TV 2, vurderer trønderne å legge inn et bud på Eggen Hedenstad, som dermed kan erstatte Mikael Lustig på høyrebackplass. Sistnevnte forsvinner fra Rosenborg senest etter årets sesong.

I tillegg skal Rosenborg ha forsøkt å sikre seg islendingen Páll Gunnarsson, uten at Jan Jönsson ønsker å kommentere ryktene.

Kampen mellom Stabæk og Rosenborg starter klokken 18 på søndag. Du følger den selvsagt direkte i Norges raskeste LIVE-system!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag