*Nettavisen* Sport.

- Det er respektløst mot verden

Foto: David Ramos / Getty Images Sport

Barcelona-manageren til angrep på overgangssummen for Gareth Bale.

Gareth Bale har vært sommerens heteste navn på overgangsmarkedet.

Spanske medier har flere ganger meldt at waliseren skal ha vært klar for Real Madrid, men ingen av klubbene har offentliggjort dette.

Tottenham-manager, Andre Villas-Boas, har flere ganger benektet at Bale er på vei bort, og han har uttalt at de har avslått alle henvendelser de har fått på sin stjernespiller.

Nå kaster, kanskje noe uortodokst, Barcelona seg inn i overgangssagaen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Mark Thompson / Getty Images Sport

Barcelona-manager, Gerardo Martino, mener hele overgangssaken er tullete.

- Summene det snakket om rundt Bale er respektløst mot verden, skal Barcelona-manageren ha uttalt ifølge El Mundo Deportivo, gjengitt av Aftonbladet.

Summen Martino reagerer på har variert på alt fra 70 til 110 millioner pund. Det eneste som er klart, er at Bale blir verdens dyreste fotballspiller om han skulle bli lagkamerat med Cristiano Ronaldo i Madrid.

Den ferske Barcelona-manageren legger til at han synes Bale virker som en bra spiller.

Fredag dukket det opp bilder fra Santiago Bernabeu som viser at Madrid-laget har rigget klar en scene inne på stadion som skal brukes til offentliggjøringen av Bale i Madrid-drakt.

Skulle Bale imidlertid bli Madrid-spiller, så tyder mye på at overgangen ikke offentliggjøres før Tottenham har fått på plass erstattere for sin stjernespiller.

Det ser ut til at Tottenham går glipp av Willian, og de skal nå ha alt fokus på å hente Roma-spiller, Erik Lamela, til London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.