*Nettavisen* Sport.

- Det finnes ikke sannhet i ryktene

Foto: Getty Images / All Over Press

Bayern-sjefen nekter for David Luiz-interesse.

30.07.13 21:57

Chelsea-stopper David Luiz har de siste ukene blitt koblet til en overgang til den tyske storklubben Bayern Munchen.

Flere tyske aviser, deriblant storavisen Bild, har nemlig hevdet at Bayern jakter en stopper og at den brasilianske krølltoppen er øverst på tyskernes ønskeliste.

Nå gjør Bayerns ferske trener Pep Guardiola sitt for å sette en stopper for spekulasjonene.

- Han kommer ikke til Munchen. Vi har fire, fem stoppere allerede. Det finnes ikke sannhet i ryktene, sier Guardiola ifølge Eurosport.

Med mange midtbanespillere i troppen sier Guardiola at det også kan være aktuelt å trekke Javi Martinez ned som midtstopper, nå som Thiago har ankommet den tyske storklubben. Martinez har tidligere fylt rollen med bravur, og fra før har Bayern Jerome Boateng, Daniel van Buyten og Dante som mulige stopperkandidater.

Guardiola er godt i gang i sin nye jobb som Bayern-sjef, og han har ingen enkel oppgave med å gjenskape den fantastiske fjorårssesongen.

Bayern München vant både serien og cupen i Tyskland forrige sesong, og toppet dette ved å beseire all motstand også i Champions League.

Bayern har hatt gode resultater i treningskampene under Guardiola, der de blant annet har beseiret Barcelona, men i helgen tapte rødtrøyene mot rivalene Borussia Dortmund i den tyske supercupen.

Les mer om den kampen her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.