RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det føles som et ran

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV 2 Nettavisen): Ett kvarter før slutt lå det an til en komfortabel Molde-seier over erkerivalene fra Sunnmøre. Men så sendte Aalesund Tor Hogne Aarøy inn på banen.

MOLDE – AALESUND 2-2: Dermed var kuppet et faktum. Aarøy demonstrerte med sitt hodespill at Moldes forsvar langt fra er innbruddsikkert, akkurat som Steffen Iversen gjorde det da Vålerenga var på Molde-besøk for drøyt tre uker siden.

- Når anledningen byr seg, så må man jo bruke hodet, smiler en fornøyd Tor Hogne Aarøy overfor TV 2 Nettavisen etter kampen. Han scoret ikke selv, men bidro sterkt til begge målene til Aalesund.

- Men vi er litt heldige. Molde var bedre enn oss det meste av kampen, medgir han.

Honnør
- Dette føles som et ran, for vi spiller en veldig god kamp. Men Aalesund skal ha honnør for at de aldri ga opp, sier en skuffet John Andreas Husøy til TV 2 Nettavisen.

Husøy spilte fra start som erstatning for en skadet Petter Rudi, og bidro til at Molde dominerte på midtbanen. Han scoret også Moldes andre mål, på et kjapt og lurt frispark fra Thomas Mork.

Banens klart beste spiller, Stian Ohr, er oppgitt over at det svikter bakover nok en gang.

- Vi jobber bra i 80 minutter, og gjør det ganske bra offensivt, men bakover svikter hele laget, ikke bare forsvaret. Dette er noe vi må ta for oss på neste trening, men dessverre har vi ingen over to meter høye spillere å trene mot, sukker Ohr.

Han er imidlertid relativt godt fornøyd med fire poeng på de to siste kampene.

- Det jevner seg ut, vi var heldige mot Viking, og mindre heldige i dag. Men selvfølgelig burde vi hatt tre poeng, sier Ohr.

- Hadde full kontroll
Moldes kaptein Magnus Kihlberg var lite blid etter kampen.

- Dette var for jævlig, vi hadde jo full kontroll, men så begynte vi å rygge bakover. Vi skulle fortsatt med å presse høyt, slår han fast.

Molde-trener er heller ikke fornøyd.

- Vi spiller en kanonfin kamp, men vi burde fått bedre uttelling på sjansene. Jeg er ikke fornøyd med uavgjort, man tror man har det i havn, men så glipper det, sier Moldes trener Bo Johansson.

Han ser imidlertid at det snur fort i fotballen, forrige helg slo Molde et Viking-lag som trodde de hadde en sikret seieren, mandag kveld fikk Molde selv smake litt av samme medisin mot Aalesund.

- Dette er ikke som når Dæhlie gikk på ski og ledet med to minutter fem kilometer før mål, sånn er det ikke i fotball, her vipper det fort begge veier, smiler Johansson.

- Vår beste kamp
Aalesunds trener Ivar Morten Normark var på sin side mer tilfreds med resultatet.

- Vi gjorde så godt vi kunne, Molde spilte en god kamp, men vi spilte faktisk også vår beste kamp så langt i år. Jeg er fornøyd med at spillerne ville og turte idag, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere