RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: FRANCK FIFE (Afp)

- Det franske folket skal få vite sannheten

Sist oppdatert:
Patrice Evra lover å fortelle om alt som har skjedd i den franske VM-leiren.

Det gikk som det måtte. Frankrike måtte takke for seg i gruppespillet etter kaos av banen og elendige forestillinger på banen.

Hjemmenasjonen Sør-Afrika slo franskmennene 2-1 i den siste kampen i gruppe A, og dramatikken ble ikke mindre av at Raymond Domenech nektet å ta den sørafrikanske treneren Carlos Alberto Parreira i hånda etter kampslutt.

Patrice Evra har vært i sentrum av hendelsene etter at Nicolas Anelka ble sendt hjem i skam, og ble benket i den siste kampen av Frankrikes trener.

Nå sier United-spilleren at han vil avsløre alt som har skjedd i det franske laget i løpet av denne uken.

- Jeg kommer til å ha pressekonferanse når jeg kommer hjem, og jeg kommer til å fortelle alt som skjedde, minutt for minutt. Det franske folk skal få vite sannheten, sier backen ifølge NTB.

Tidligere tirsdag sa også Evra at de franske spillerne ikke vil ta imot lovede bonuspoenger for VM-deltakelsen.

- Folket har krav på å få vite sannheten, for landslaget tilhører dem og ingen annen. De må få vite hvorfor det gikk så langt. Det var i virkeligheten et SOS. Jeg har min stolthet. Jeg er ingen løgner, jeg sier sannheten, fortsetter Evra.

- Et unnskyld endrer ingenting, men jeg lider virkelig, og jeg vet at folket lider enda mer. Dette er ikke dagen for å fortelle sannheten, for nå tenker vi ikke klart. Men folket skal få vite alt.

Sjekk siste fotballnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere