RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det fungerte bedre med meg

Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Sist oppdatert:
Men Mohammed Fellah innser at det er Martin Andresen som bestemmer.

VÅLERENGA - VIKING 1-0: - Jeg synes Viking var bedre enn oss i første omgang, også synes jeg vi tar oss opp på slutten av første omgang og spiller en bra annenomgang. Viking spiller en god kamp, men det gjør vi også - spesielt i andre omgang, sier Martin Andresen til TV 2 Sporten.

- Det er surt å få et sånt mål imot. Vi spilte en god kamp og jeg føler at vi fortjente å få poeng. Det er som vanlig mot Vålerenga: Vi spiller bra, men får ikke poeng, mener Vikings kaptein Indridi Sigurdsson.

Viking har nå sju strake tap mot Vålerenga.

Islendingen avgjorde ufrivillig kampen da et innlegg fra Mohammed Fellah endte med at ballen traff Sigurdsson og forandret retning slik at den gikk i mål.

Et topplag
Det er bare spilt tre runder av Tippeligaen 2012, og selvsagt altfor tidlig å konkludere med hvilke lag som vil kjempe i toppen, men enn så lenge ligger i alle fall Vålerenga på andreplass.

Tromsø topper med sju poeng, mens Vålerenga og Molde følger like bak med sine seks poeng.

Martin Andresen og gjengen fra Oslos østside bør nok være tilfredse med poengsankingen så langt, for Vålerenga har fremdeles til gode å imponere skikkelig.

Det var mye som skurret mot Viking også.

- Jeg synes ingen av lagene ligner noen gullkandidat, som vanlig på denne tiden av året. Det gjelder å karre til seg så mange poeng som mulig nå, forklarer Andresen.

Benket Hæstad
Kristofer Hæstad ble vraket fra startoppstillingen av Vålerengas manager. Ifølge TV 2 Sporten var dette første gang på 726 dager. I Hæstads sted kom Harmeet Singh inn, oslogutten som har blitt holdt ute av laget fordi han ikke vil forlenge kontrakten med Vålerenga.

Viking var det klart beste laget før pause. André Danielsen, Henri Anier og Vidar Nisja skapte stadig trøbbel for hjemmelaget med sine kontringer.

Fem minutter før pause ble en heading fra Johan Lædre Bjørdal stoppet på streken av André Muri da Lars Hirschfeld var utspilt. Dette var det nærmeste Viking kom uttelling på sine mange lovende angrep.

Innledningsvis i andre omgang var Vålerenga nærmest scoring. Først burde Fegor Ogude ha fått straffespark da han ble holdt av Indridi Sigurdsson, deretter headet Marcus Pedersen like utenfor etter en god cross.

Fellah sentral
Hæstad kom inn åtte minutter etter pause, for Fegor Ogude, mens Mohammed Fellah var med allerede fra avspark i andre omgang, på bekostning av Martin Pusic.

Det var innbytter Fellah som sto bak kampens første mål. Han fikk ballen på venstresiden av Vikings sekstenmeter rundt 20 minutter før slutt. Fellah slo et lavt innlegg mot mål. Ballen kom bare noen få meter før den traff Indridi Sigurdsson og forandret retning.

Rune Jarstein hadde ingen mulighet til å stoppe ballen før den traff nettmaskene. Vålerenga tok ledelsen 1-0. Ikke nødvendigvis fortjent, men blåtrøyene hadde hevet seg mange hakk fra første omgang og skapt mest etter pause.

Innbytter Fellah ble senere også kåret til banens beste av TV 2s seere. Han ville likevel ikke klage over at han måtte starte på innbytterbenken.

- Det er Martin som bestemmer. Han ville prøve en annen i tierrollen. Det fungerte litt bedre med meg, men sånn er det. Noen ganger fungerer det, noen ganger fungerer det ikke. Jeg må bare stå på.

PS. Vålerenga oppga et tilskuertall på 9519. Dette innebærer at tredje serierunde ble sett av totalt 51.083 personer. Det gir et snitt på 6385 per kamp. Rosenborg var med sine 12.784 tilskuere det eneste laget over ti tusen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere