*Nettavisen* Sport.

- Det hadde virkelig skremt meg

Foto: PA Photos

Ståle Solbakken avviser ryktene om «mytteri» i garderoben.

05.01.13 12:25

Ståle Solbakken har vært i hardt vær de siste ukene, og etter tapet mot Petersbororugh nylig gikk det rykter om at nordmannen hadde «mistet» garderoben.

Etter tapet mot Crystal Palace gikk imidlertid flere spiller ut med sin støtte til den norske manageren. Solbakken selv har også vært klar på at han ønsker fullt fokus på det som skjer ute på banen, og avkrefter nå at det har vært mytteri i garderoben til ulveklubben.

- Skjønner ikke
- Jeg skjønner ikke hvor disse ryktene om Peterborough-kampen har kommet fra, sier nordmannen til Wolves' nettside.

- Vi hadde en lang diskusjon i garderoben etter Ipswich-kampen. Jeg utfordret spillerne. Ofte åpner vi en kamp bra, men havner under. Da må spillerne opprettholde nivået. Vi snakket sammen i rundt 15 minutter. Noen spillere sa det de mente til meg etter kampen, men ikke på møtet dagen etter. Det var viktig å få alt ut med en gang og det var det som skjedde, sier han.

- Hadde blitt skremt
Solbakken mener at et slik diskusjon etter kamp er helt normalt, og sunt for klubben.

- Jeg tror det hadde skremt meg om spillerne gikk rett i dusjen etter den andre svake kampen på rad, kledt på seg og dratt hjem. Jeg var sint, og spillerne var sinte. Slik er det.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix

- Om folk hadde sagt: «Da var nok en dag på jobben over, sees i morgen», da hadde jeg virkelig blitt skremt, sier den norske manageren.

Siden han tok over som sjef i ulveklubben har Solbakken jobbet hardt for å innføre et nytt spillemønster. Nordmannen tror spillerne liker ideene han kommer med.

- Ja, jeg tror spillerne kjøper dette. Jeg tror ikke det er problemet. Men når ting ikke fungerer, er det lett for dem å tenke tilbake på 08/09-sesongen, men på den tiden var The Championship en veldig annerledes liga og ting måtte gjøres annerledes da, sier Solbakken.

Møter Luton
- Vi viste gode takter tidligere i sesongen da vi tok 20 poeng på ti kamper, men i de siste kampene har vi hatt store problemer, sier nordmannen.

Solbakken er likevel klar på at moralen i laget er god. I helgen venter et vanskelig FA-cupmøte med Luton.

- Alle på laget gir alt for at vi skal vinne, men når vi sliter kan det kanskje se litt annerledes ut. Noen hjemmekamper har vi været håpløse, som den mot Peterborough, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag