RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har irritert meg kraftig

Foto: Getty
Sist oppdatert:
Robert Lewandowski-rykter setter sinnene i kok i Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund-direktør Hans Joachim Watzke liker dårlig medieoppslagene om at spissen Robert Lewandowski går til Bayern München neste sesong.

Lewandowskis kontrakt med Dortmund løper ut i juni 2014. Den polske 24-åringen har så langt avslått alle tilbud om å forlenge med den tyske storklubben. De siste dagene har flere medier, deriblant velkjente Der Spiegel, meldt at Lewandowski trolig blir Bayern-spiller etter inneværende sesong.

– Alt er bare spekulasjoner. Det er absolutt ingen substans i hovedkilden, noe som har irritert meg kraftig. Jeg ønsker ikke å si noe mer om saken. Fakta er at Robert har en kontrakt til 2014, og at vi vil forlenge med ham, sier Watzke.

Kilden til Der Spiegel skal være en som har direkte tilgang til styrerommet i Bayern München. Ifølge Bild må sørtyskerne ut med rundt 30 millioner euro, som vil si godt over 220 millioner kroner, for Lewandowski.

Dortmund-spissen har scoret totalt 18 mål og stått bak 11 målgivende pasninger denne sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere