RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har kommet et bud på Di Maria

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Real Madrid bekrefter bud, men Chelsea kan bare glemme stjernen.

Den Madrid-baserte avisen Marca har den siste tiden hevdet at Angel Di Maria er misfornøyd med tilværelsen i Real Madrid.

Avisen hevder at vingen skal ha blitt lovet en lønnsøkning i klubben etter en imponerende start på sesongen, men at Real ikke er villige til å gå i nye forhandlinger på nåværende tidspunkt.

- Fått inn et bud
Derfor skal 23-åringen vurdere et klubbytte og til Canal Plus i Spania bekrefter Miguel Pardeza, som er en del av Reals sportslige ledelse, at det har kommet et bud.

- Det har kommet et bud på Di Maria, og det gjør oss stolte. Det bekrefter at han har vært en suksess hos oss og at han presterer i Madrid, sier Pardeza ifølge Canal Plus.

Britiske medier har tidligere meldt at Chelsea er svært interessert i å sikre seg den argentinske vingen og det skal være londonklubben som nå har gjort et framstøt.

Tabloiden The Mirror hevder å vite at budet skal lyde på rundt 350 millioner kroner. Real Madrid på sin side ønsker ikke å bekrefte hvem som har lagt inn det nevnte budet.

- Ikke til slags
Pardeza er uansett klar på at hovedstadsklubben ikke vil selge spilleren.

- Hele klubben har stor kjærlighet og beundring for Di Maria. Han er ikke til slags, fastslår han.

Angel Di Maria ble hentet til Real Madrid fra Benfica i 2010. Før han kom til Europa spilte han for Rosario Central i hjemlandet Argentina.

Siden overgangen til den spanske hovedstaden har Di Maria figurert hyppig i José Mourinhos førsteellever. Under sin første sesong fikk han totalt 53 kamper, scoret 9 mål og vartet opp med 20 assists.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere