*Nettavisen* Sport.

- Det har kommet et bud på Di Maria

Foto: AFP/Scanpix

Real Madrid bekrefter bud, men Chelsea kan bare glemme stjernen.

12.01.12 10:31

Den Madrid-baserte avisen Marca har den siste tiden hevdet at Angel Di Maria er misfornøyd med tilværelsen i Real Madrid.

Avisen hevder at vingen skal ha blitt lovet en lønnsøkning i klubben etter en imponerende start på sesongen, men at Real ikke er villige til å gå i nye forhandlinger på nåværende tidspunkt.

- Fått inn et bud
Derfor skal 23-åringen vurdere et klubbytte og til Canal Plus i Spania bekrefter Miguel Pardeza, som er en del av Reals sportslige ledelse, at det har kommet et bud.

- Det har kommet et bud på Di Maria, og det gjør oss stolte. Det bekrefter at han har vært en suksess hos oss og at han presterer i Madrid, sier Pardeza ifølge Canal Plus.

Britiske medier har tidligere meldt at Chelsea er svært interessert i å sikre seg den argentinske vingen og det skal være londonklubben som nå har gjort et framstøt.

Tabloiden The Mirror hevder å vite at budet skal lyde på rundt 350 millioner kroner. Real Madrid på sin side ønsker ikke å bekrefte hvem som har lagt inn det nevnte budet.

- Ikke til slags
Pardeza er uansett klar på at hovedstadsklubben ikke vil selge spilleren.

- Hele klubben har stor kjærlighet og beundring for Di Maria. Han er ikke til slags, fastslår han.

Angel Di Maria ble hentet til Real Madrid fra Benfica i 2010. Før han kom til Europa spilte han for Rosario Central i hjemlandet Argentina.

Siden overgangen til den spanske hovedstaden har Di Maria figurert hyppig i José Mourinhos førsteellever. Under sin første sesong fikk han totalt 53 kamper, scoret 9 mål og vartet opp med 20 assists.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.