RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det har vært vondt

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Sist oppdatert:
Veigar Pall Gunnarsson har hatt en vanskelig start på sesongen.

VÅLERENGA - ROSENBORG 0-0

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): For første gang siden første serierunde mot Haugesund var Veigar Páll Gunnarsson tilbake på banen fra start da Vålerenga møtte Rosenborg.

Islendingen har slitt med å finne formen denne våren og har måttet avfinne seg med en plass på benken i de fleste av Oslo-klubbens kamper så langt.

- Vondt å stå over
Og Gunnarsson var svært nær ved å bli den store helten i søndagens kamp, da han plutselig sto alene, skrått foran mål og fikk avslutte. Ballen forsvant imidlertid høyt over målet til Daniel Örlund og opp til Klanen på tribunen.

- Det var en litt vanskelig vinkel, men jeg føler jeg kunne scoret der. Det har nok litt å gjøre med at jeg ikke har spilt så mange kamper. Jeg har ikke den samme kampfølelsen, men den kommer fort.

- Hadde jeg hatt tre kamper i beina, hadde jeg satt den, sier Gunnarsson til Nettavisen.

Til tross for at det ikke ble nettsus i comebacket fra start, uttrykte 32-åringen stor glede over å være tilbake på banen.

- Det var faktisk utrolig gøy. Det har vært vondt å droppe alle kampene og måten det har skjedd på. Jeg har rett og slett ikke vært i form, så det var litt kjedelig for meg, men å komme tilbake nå er fantastisk gøy.

Alderen tynger
Vålerenga-spissen merker at han må jobbe mer for å holde seg i form nå enn tidligere. Nå håper han å ha funnet resepten for å holde formen ved like ut sesongen.

- Vi må huske på at jeg ikke blir noe yngre med årene. Jeg har blitt 32 år gammel, og jeg merker på kroppen at jeg ikke lenger er 25. Nå, når jeg har blitt litt eldre, må jeg holde meg i bra form og da vil jeg også levere på banen.

Kampen mot Rosenborg ble akkurat like jevn og nervepirrende som Gunnarsson hadde sett for seg.

- Jeg synes vi spiller en bra kamp. Jeg visste at kampen skulle bli akkurat sånn. Det var en åpen kamp med mange sjanser til begge lag, så det kunne gått begge veier. Uavgjort er helt greit, mener Gunnarsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere