RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX / REUTERS / Michael Dalder

- Det her er jo bare søppel

Sist oppdatert:
Håvard Bøkko i harnisk: - tydeligvis flertall av suppehuer på tinget i år.

10 000-meteren i allround-NM på skøyter i 2012 vil bli arrangert som fellesstart der fire og fire skøyteløpere skal gå mot hverandre. Det vedtok skøytetinget søndag.

Det har lenge vært ropt etter nyvinninger i skøytesporten, men det ny vedtaket falt ikke i god jord for Norges mest profilerte skøyteløper.

- Jaja... Da var Allround-NM 2012 allerede ødelagt: fire og fire løpere skal gå lagtempo på 10 000m. Fritt for å ikke dra! #Bullshit, sier Håvard Bøkko på sin Twitter-profil.

Han får støtte av Øystein Grødum som twitrer følgende: IDIOTISK å vedta fellesstart på tier'n i allr-NM. Skal ikke si at vi ikke trenger nyvinninger, men ikke bland det inn som en del av klassisk allround.

– Vi ønsker å prøve dette for å gjøre sporten mer interessant. Jeg kan ikke garantere at det er en absolutt fasit å gå fire og fire på 10 000-meter, men vi gjør dette for å se om det kan skape mer interesse, sier skøytepresident Vibeke Sørensen til NRK.

Hun innrømmer også at hun forventet kritikk, men hun hadde lyst til å prøve noe nytt.

– Jeg synes vi skal våge å prøve det ut en gang. Dette er bare et forsøk. Det er ikke noe som skal skje i alle allround-NM framover, forteller Sørensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere