RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det hjelper ikke å kaste børsa i veggen

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
OL-krise for Norges gullhåp Tore Brovold.

LONDON/GRØNLAND (Nettavisen): Tore Brovold bommet seks ganger på første dag av kvalifiseringen i lerdueskyting skeet, noe som kun holdt til en 23.-plass.

Det er katastrofalt for mannen som var et av Norges største gullhåp før OL.

Bare de seks beste går til finale etter at deltakerne har skutt ytterligere 50 skudd tirsdag, men Brovold er bare to poeng bak skytteren som ligger på 6.-plass etter de første 75 skuddene.

- Da må jeg nok bruke noen dirty triks
- Nå er det slik at noen må bomme litt i morgen for at det skal bli finale. Noen må drite seg ut, rett og slett, forteller en skuffet Brovold til Nettavisen.

- Jeg kikka litt på resultatlisten her i stad, og det vil hjelpe om jeg skyter 50 i morgen. Det er nok ikke mulig å hente inn Hancock. Da må jeg nok bruke noen dirty triks i kveld.

- Hva gikk galt?

- Det var en litt dårlig dag, men det var det mange som hadde. Det var litt baklys, lite skyer, en litt for grønn duk og sånn.

- Det hjelper ikke å kaste børsja i veggen
- Koker det i hodet?

- Nei, det koker ikke. Det er ikke noe jeg får gjort med dette. Det hjelper ikke å kaste børsa i veggen og kjefte ut noen. Jeg er ikke typen som blir gal slik.

- I dette gamet er det slik at noen må bomme. Har du bommet får du ikke en ny sjanse. Det gjelder bare å henge seg på, jobbe godt og ikke gi seg.

- Hva gjør du i kveld?

- Det blir vel å se en film og slappe av. Det er ikke noe større hemmelighet enn det.

Brovold skal skyte to nye kvalikomganger i morgen, før en eventuell finale, men det ser altså mørkt ut.

Vincent Hancock fra USA traff på 74 av 75 skudd og har to poengs ledelse. Nærmest ham er svenske Stefan Nilsson, danske Anders Golding og Nasser Al-Attiya fra Qatar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere