*Nettavisen* Sport.

- Det kommer aldri til å skje

Foto: Alastair Grant / AP

Det er hvert fall én klubb Fabio Capello er sikker på at han aldri vil trene.

12.03.12 17:07

Mindre enn et døgn etter at Fabio Capello sluttet som England-trener, ble han koblet til jobben som Claudio Ranieris arvtaker i Inter.

Ranieri og Inter har vært gjennom en vanskelig periode i vinter og den tidligere Chelsea-sjefen sitter neppe trygt selv om det ble en oppløftende seier mot Chievo i helgen.

Utelukker Inter
Den siste tiden har det versert rykter om at Inter-direktør Massimo Morrati har vært i møter med Capello med tanke på en trenerjobb fra sommeren av. Det blir nå tilbakevist av 65-åringen.

- Jeg hørte rykter om at jeg møtte Moratti i London - det er en løgn. Jeg vet ikke hva jeg gjør i fremtiden, men jeg kan med 100 prosent sikkerhet utelukke en framtid i Inter, sier Capello, som vant fire seriemesterskap og Champion League med Milan på 90-tallet.

Samtidig benyttet han anledningen til å avkrefte at han er aktuell som ny sjef for det italienske landslaget, da han ble intervjuet av Sky Sport24.

- Det er enda en fantasi - det er absolutt ikke sant.

Hyller Zlatan
Den tidligere Real Madrid-sjefen innrømmer at han har et spesielt bånd til AC Milan, men en retur til Milanello er ikke i tankene hans for øyeblikket. Capello tok seg likevel tid til å hylle Zlatan Ibrahimovic.

- Ibra er en spiller som kan avgjøre kamper når som helst. Når han føler for å spille, er han ukontrollerbar, han har styrke og kvalitet. Mange av verdens beste spillere er lave, men Ibra er lang, smidig og har god teknikk. Det er ikke ofte man ser.

Silvio Berlusconi var nylig ute og avslørte at det ville være en drøm for ham å hente Cristiano Ronaldo til Milan. Ifølge Capello, kan han regne med at det blir med drømmen.

- Cristiano Ronaldo til Milan? Nei, det blir nok bare en drøm for Berlusconi og for italiensk fotball. Det er ingen mulighet til å hente Ronaldo eller Messi til Italia. Klubbene de spiller i, er de rikeste og har noe ekstra.

Capello har vært trener for Milan, Juventus, Roma, Real Madrid og vunnet serien med alle klubbene.

Hvem som blir hans neste arbeidsgiver, er foreløpig usikkert. Skal vi tro hans siste uttalelser, blir det i alle fall ikke Inter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.