RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ligger en Glimt-seier i lufta

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Ingen drømmemotstander for meg. Og det ligger jo en Bodø/Glimt-seier i lufta, sier Rosenborgs Fredrik Winsnes før cupfinalen. Hvem tror du vinner?

Etter en direkte dårlig RBK-periode, kan laget likevel sikre seg ”the double” hvis Bodø/Glimt blir slått søndag.

Men Fredrik Winsnes er langt ifra sikker på at det skjer.

- Det ligger vel litt i lufta at Bodø/Glimt slår Rosenborg snart. Det har vel ikke skjedd etter at de rykket opp igjen, sier Winsnes, og har helt rett i det.

RBK har nemlig en suveren statistikk mot Glimt. Se bare på dette: På 22 spilte kamper siden Glimt rykket opp i 1993, har Rosenborg vunnet 19. Tre har endt uavgjort. Målforskjellen er utrolige 72-27 i favør RBK, og de siste 12 kampene har endt med RBK-seier.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hvem vinner cupfinalen?
RBK
Bodø/Glimt

Se resultat

- Men det er ingen drømmemotstander for meg. De har et godt lag. Runar Berg er veldig god på midtbanen. Andre Hanssen også. Dessuten har Aasmund Bjørkan funnet tilbake til formen, og Glimt vil nok spille veldig på å utnytte vår ubalanse. I tillegg har de jo Trond Fredrik Ludvigsen, Olav Råstad som scorer fra alle vinkler og Stig Johansen, skryter RBKs midtbanemann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere