RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: @TommyGunGunGun

- Det luktet ikke akkurat blomster

Sist oppdatert:
Her forsøker flyvertinnene å dekke til dritten.

2. divisjons-laget Åsane var på vei fra Bergen til Kristiansand for å spille mot Vindbjart, da dritten stoppet flyet fra å ta av.

Mens fotballaget satt fastspet klare til avgang, begynte det å renne ut dritt og andre væsker gjennom midtgangen i flyet.

- Vi var klare for avgang da det begynte å komme en dårlig lukt sivende. Så kom flyvertinnnene løpende med hver sin rull og begynte å tørke opp, sier Åsane-spissen Tommy Gaustad til Nettavisen.

Lukten beskriver Gaustad som en blanding av «dritt og kjemikaler». Gaustad la ut bildet over på sin Twitterkonto: (Se den nederst)

- Så kom kapteinen ut og fortalte at det var en lekkasje som var gått rett igjennom flyet og ned på bakken der det dannet seg en dam av kloakk.

Forholdene var slik at hele flyet måtte «evakueres», og et nytt fly måtte settes inn for å få passasjerene over fjellene.

- Det var ikke veldig behagelig, men vi fikk komme ut kjapt. Widerøe gjorde en god jobb med på skaffe oss et nytt fly, avslutter Gaustad.

Kampen mot Vindbjart skulle etter planen blitt sparket i gang kl. 14.30, men ble utsatt noen minutter på grunn av bortelagets forsinkede ankomst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere