RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det luktet «nervøse mager» på do

Foto: Geir Otto Johansen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men Byåsen knuste nykommeren i seriepremieren.

OPPSAL - BYÅSEN 23-37:

Osloklubben Oppsal er nykommere i eliteserien for kvinner denne sesongen, og onsdag fikk laget et tøft møte med toppdivisjonen.

Medaljefavoritt Byåsen gjestet nykommeren og hadde ingen problemer med å sikre seieren. trønderne vant årets første kamp med solide 37-23.

Byåsen dominerte kampen fra start til slutt, og til pause sto det 19-12. I andre omgang fortsatte enveiskjøringen. Ida Alstad ble toppscorer med hele 13 mål.

Toppscoreren innrømmer likevel overfor TV 2 at byåsenjentene på ingen måte var sikre på det ville bli seier mot nykommeren.

- Ut fra lukten på doen i garderoben så var det en del nervøse mager før kampen, sier Alstad til TV-kanalen.

- Oppsal er et lag vi skal ta på alvor, så vi var spente. Men vi vet at vi er godt trent og håpet vi skulle ta dem på det etter hvert. Vi spilte oss bedre og bedre, sier Alstad.

Oppsal fikk kanskje bank i seriepremieren, men osloklubben har et spennende lag og ambisjoner om å gjøre mer enn å bare redde plassen denne sesongen.

Og med spillere som Izabella Duda, Kari Anne Henriksen, Mari Hegna, Rannveig Haugen, Arnhild Holmlimo, Alette Stang og Kristine Ersek i stallen burde det være mulig.

De resterende kampene i den første serierunden spilles til helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere