RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det må ikke få gjenta seg

Foto: Carl Court / AFP / NTB scanpix
André Villas-Boas vil holde Tottenham-spillerne på jorda.

Tottenham har hatt en glimrende sesongstart, men manager André Villas-Boas vil ikke at spillerne og fansen skal miste bakkekontakten.

Spurs står med seks seirer på sesongens ni første kamper og er med helt i toppen i Premier League.

I fjor så klubben lenge ut til å sikre en plass i mesterligaen, men en formsvikt kombinert med Arsenal gode avslutning gjorde at de falt fra den viktige fjerdeplassen.

Tapte etter sene mål
Til tross for de gode resultatene står Tottenham med to tap i serien, og manager André Villas-Boas sier de ikke kan tillate seg å kaste bort poeng som i fjor.

- Vi har snakket om resultatene som gjorde at vi ikke kom til mesterligaen fordi det endret seg dramatisk for oss. Det er en lekse vi ikke vil skal gjentas, sier han før søndagens bortemøte med Everton.

Sist sesong tapte Tottenham 1-2 på Goodison Park etter en utrolig avslutning med to Everton-scoringer helt mot slutten.

Må stoppe Lukaku
Søndag møter Villas-Boas på en gammel kjenning i spissen Romelu Lukaku. Belgieren har scoret fem seriemål på like mange kamper siden han ble lånt ut fra Chelsea.

Under Villas-Boas kortlivede opphold som Chelsea-manager var Lukaku svært misfornøyd med tilværelsen på benken, men det er ikke lenger noe ondt blod mellom de to, sier portugiseren.

- Han gjorde det ekstremt bra for West Brom i fjor, og har fortsatt å gjøre det bra for Everton. Potensialet er der, og alle ser at han kan bli en glimrende spiss i framtiden. Det har ikke vært lett for ham i Chelsea, så det steget vil bli vanskelig, sier Villas-Boas.

Everton har også hatt en god sesongstart. Roberto Martinez tok over klubben etter at David Moyes ble Manchester United-manager i sommer, og etter å ha startet sesongen med tre uavgjorte kamper har de vunnet fem av seks siste. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere