RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Det må ikke skje igjen

Sist oppdatert:
Nemanja Vidic mener Manchester United har lært fra forrige sesong.

Manchester United-stopper Nemanja Vidic insisterer på han og hans lagkamerater har lært fra forrige sesong, da laget måtte se seriegullet glippet på målstreken.

Som kjent var det byrival Manchester City som til slutt kunne slippe jubelen løs, da dommeren blåste av forrige sesongs siste seriekamp på Etihad Stadium.

Det ble også en tidlig Champions League-exit på de røde djevlene fra Manchester da de allerede i gruppespillet ble slått ut av turneringen.

- I Europa har vi hatt så stor suksess de siste årene med tre finaler og en semifinale, så det kan hende at vi tok det litt for rolig i fjor, forklarer Vidic til Uniteds offisielle hjemmeside, skriver Sky Sports.

- Vi ble straffet og vi kan ikke la det skje igjen. Vi hadde også noen skader i fjor, og jeg håper at alle kan holde seg skadefrie denne sesongen, sier Vidic.

Serberen var ute i store deler av fjorårets sesong, men er nå tilbake på banen.

Manchester United serieåpner mot Everton 20. august på Goodison Park.

- Vi hadde mange unge gutter som måtte spille i fjor på grunn av skader, de har lært masse. Jeg er sikker på at denne sesongen blir bedre, sier den populære United-spilleren.

Nettavisen har til glede for våre lese inngått en avtale med ePlayer.com. Vi vil nå kunne tilby flere relevante videoinnslag fra blant annet Premier League.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere