RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det ser ikke bra ut

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Vålerengas Espen Knutsen håper på bedring. Les alt om Get-ligaen her.

Det er igjen dags å sette i gang med en ny sesong i Get-ligaen - en sesong som kan vise seg å bli jevnere og mer spennende enn på lenge.

Stavanger Oilers og Lørenskog skiller seg imidlertid ut og er tippet i toppen av de aller fleste eksperter.

Bak disse lagene ser det ut til å være svært åpent og spørsmålene er mange før en ny spennende sesong dra i gang.

Profiler som Ryan MacMurchy, Shay Stephenson og R.J. Anderson har forlatt den norske ligaen, men flere spennende profiler står klare til å vise seg fram.

Kan Stavanger Oilers' Martin Strandfeldt følge opp sin gode fjorårssesong, hvor han leverte 70 målpoeng, eller går noen av de nye importene til topps i poengligaen?

Hva så med den andre enden av tabellen? Ekspertene spår en tøff sesong for nyopprykkede Tønsberg Vikings, men Rune Gulliksens menn vil nok også få det tøft.

Her følger en kort presentasjon av alle lagene i Get-ligaen.

FRISK ASKER:

Nøkkelspillere som Erik Follestad Johansen, Knut Bitestøl og Joachim Flaten har forlatt Frisk, men gulltreneren fra 2008-sesongen, Sune Bergman, er tilbake i Asker. Med seg har han en haug med nye spillere som skal kompensere for de mange som har forsvunnet ut portene.

Målvakt Nicklas Dahlberg har solid erfaring fra svensk eliteserie med Skellefteå og Modo, og regnes nå som en av de beste målvaktene i Get-ligaen. Inn har også forwarden Kiel McLeod kommet, som med sine 196 centimeter og 107 kilo vil bli noe å henge fingrene i for backene i den norske ligaen.

Gledelig for Frisk-fansen er det også å se at sønnen til den gamle helten Serge Boisvert, Erik, er på plass. Nysigneringene har imponert i sommer, og Frisk Asker kan bli en outsider i årets sesong.

Én igjen fra gullsesongen
Det håper også trener Sune Bergman. Svensken er tilfreds med det arbeidet som er lagt ned i løpet av sommeren.

- Vi har kjørt på bra i sommer, og vi har også fått på plass en del nye spillere. Du kan si at vi har startet litt om igjen. Resultatene i treningskampene har vært ganske tilfredstillende, sier Bergman til Nettavisen.

- Vil det ta tid å sette et eget spill med så mange nye spillere i troppen?

- Vi håper jo at vi kan ha litt mer kontinuitet i laget i framtiden. Fra sist jeg var her, er det bare Petter Kristiansen som er igjen. Likevel håper vi å være klare til å slå godt ifra oss på torsdag.

- Det sies at dere har truffet bra med årets importer. Er du fornøyd med hva de nye spillerne bidrar med?

- Ja, jeg synes det har sett bra ut i sommer. De nye har glidd veldig fint inn i gruppa også, så det er veldig bra.

Nye spillere:
Patrick Ulriksen (Comet)
Craig Schira (Birmingham Senators)
Nicklas Dahlberg (Örebro)
Erik Boisvert (Laredo Bucks)
Luke Salazar (University of Denver)
Kiel McLeod (Ravensburg)
Mike Beck (Vita Hästen)
Christian Tinn (Manglerud)
Bryan Marshall (Heilbronner Falken)

LILLEHAMMER:

Etter fem sesonger som hovedtrener har Tor Nilsen nå tatt over som sportssjef, mens en OL-mester fra Lillehammer 1994, Niklas Eriksson, er ansatt som hovedtrener.

Og det er ikke bare på trenersiden det er gjort forandringer på Lillehammer denne sesongen. Justin Bostrom, Evan Cheverie og R.J. Anderson er bare noen av de viktigste spillerne som er borte.

Heldigvis for laget fra OL-byen har det kommet flere nye inn. Både Villiam Strøm og Dag Morten Wehn har valgt å forlate Rosenborg for å spille for Lillehammer. Også de fire importene fra utlandet er det store forventinger til. Mye på grunn av at Lillehammer har truffet meget godt på sine utenlandskjøp de siste årene.

Sakte, men sikkert har Lillehammer nærmet seg topplagene de siste årene.

Lillehammer mot medalje?
- Vi har trent veldig bra i sommer og stort sett hvert oppe i to økter om dagen i august. Vi skal være godt rustet til seriestart, forsikrer trener Niklas Eriksson overfor Nettavisen.

- Hvilke mål har dere satt plasseringsmessig før sesongen?

- Vi har et mål om å havne blant de fire beste, sier Eriksson, som i likhet med de fleste andre ser på Stavanger og Lørenskog som favoritter.

- Hva er det Stavanger og Lørenskog har som andre lag mangler?

- Det virker som det er litt andre økonomiske ressurser i de klubbene. I tillegg har de bredere og mer erfarne spillerstaller enn mange av de andre lagene i Get-ligaen.

- Kommer vi til å merke at spillere som Justin Bostrom og R.J. Anderson er borte?

- Det er ingen tvil om at det er kvalitetsspillere, som har plukket mye poeng som er borte. Likevel har vi fått inn gode erstattere, som kan erstatte de guttene. Aaron Marvin, som kommer til å være lagkaptein, er en spiller som jobber hardt begge veier. Kanskje ikke den som vil gjøre flest poeng, men han vil være viktig for oss.

- I tillegg har vi fått inn flere spennende spillere. Brad Schell blir en viktig spiller i power play, det samme med backen Jeff Mason. Johan Nilsson er ny - han har bra fart og minner en del om Bostrom.

Nye spillere:
Villiam Strøm (Roenborg)
Dag Morten Wehn (Rosenborg)
Jeff Mason (Belfas Giants)
Brad Schnell (Graz 99ers)
Johan Nilsson (BIK Karlskoga)
Kevin Montgomery (Oklahoma C. Barons)
Aaron Marvin (Chicago Express)

LØRENSKOG:

Lørenskog seiler opp som en av de største favorittene til å gå helt til topps i Get-ligaen den kommende sesongen. Trener David Livingstone får muligheten til å jobbe med store deler av det samme laget han hadde stor framgang med fra november forrige sesong.

Likevel er det knyttet spenning til nysigneringer som Wacey Rabbit, som har over 300 kamper i AHL. Mange trodde Lars Erik Spets ville forsvinne etter at han gjorde et godt VM for Norge, men 27-åringen er klar for å ta fatt på en ny sesong på Romerike.

- Vi går for gull
Det ble en aldri så liten smell i generalprøven mot Stavanger Oilers, da LIK tapte 4-1, men når alvoret starter, tippes laget helt i toppen. Med seier mot dumpekandidat Tønsberg i åpningen, kan Lørenskog få en flying start, men trener Livingstone tror ikke det blir enkelt.

- Det blir en vanskelig kamp for oss. Tønsberg har alt å vinne, mens vi, som skal være et bra lag, har alt å tape. Det er deres første hjemmekamp og første kamp i Get-Ligaen, så jeg regner med en tøff kamp, sier Livingstone til Stjernen.

Treneren legger imidlertid ikke skjul på at Lørenskog har planer om å være med hele veien inn i årets Get-liga.

- Vårt mål er å vinne ligaen. Vi vil tilbake til der vi var i fjor og bli enda bedre i power play og bli mer stabile, sier Livingstone, som tror Stavanger Oilers blir den tøffeste konkurrenten i år også.

- Når man har en viss kontinuitet i troppen og man har satt et spill, er det lettere å få et godt resultat på en dårlig dag. Vi har ikke gjort store forandringer siden forrige sesong, og det er positivt at vi ikke trenger å forandre på alt.

Noen forsterkninger har imidlertid kommet inn. Wes Cunningham og Wacey Rabbit er spillere det er store forventinger til, men Livingstone vil ikke legge noe press på sine nye importer.

- Jeg håper begge vil bidra - også til at vi blir bedre i power play. Det viktigste er at de passer inn i laget, og jeg vil ikke legge noe press på dem. Det er 20 gutter som må gjøre jobben.

Nye spillere:
Jonas Gabrielsen (Stjernen)
Wes Cunningham (Greenville Road Warriors)
Wacey Rabbit (San Antonio Rampage)
Kenneth Sørlie Eriksen (Manglerud Star)

ROSENBORG:

20 år etter at han vant seriegull med TIK, er Barry Martinelli tilbake i Trondheim. Denne gangen skal han trene Rosenborg og med seg på lasset har han sønnen Ryan.

Flere spillere har forlatt klubben siden i fjor, mens 12 nye har kommet inn. Det betyr at Martinelli har en langt bredere tropp tilgjengelig denne sesongen. Det har imidlertid ikke vært noen enkel retur til Trondheim for Barry Martinelli. Treneren har vært gjennom en operasjon som har begrenset hans muligheter til å trene laget.

Det skal ikke stå på innsatsen til trønderne, men det vil nok ta tid før spillet setter seg med så mange nye spillere og med en trener som ikke har rukket å sette det spillet han ønsker offensivt ennå.

- Ingen vil se en 10-1-kamp
- Både jeg og spillerne vil trenge tid til å bli kjent med både hverandre og ligaen. I fjor vant vi 18 kamper og hvis vi kan komme opp i 21-22 seiere denne sesongen, er det bra. Hva det vil ha å si for tabellposisjonen gjenstår å se. Det virker som det blir en jevn sesong, sier Barry Martinelli til Nettavisen.

Selv med mange nye spillere tror Martinelli at Rosenborg kan få en god sesong.

- Vi har seks nye backer, så vi har hatt en total omjustering bak. Vi er et ungt og fysisk sterkt lag, og spillerne virker sterkere enn forrige sesong. Defensivt er vi bra, men vil trenge litt mer tid på å sette det offensive. Mange unggutter som spilte lite i fjor, kommer til å spille mye i år.

- Hvem ser du på som de største favorittene i årets sesong?

- Jeg har ikke sett nok av denne ligaen de siste årene, men Stavanger og Lørenskog kommer til å være der oppe. Det sier jeg selv om jeg ikke ble veldig imponert over Stavanger da vi møtte dem i sommer. Det virket som de kom og undervurderte oss, og vi spilte veldig bra. Samtidig har jeg sett at de gjorde det bra mot Lørenskog og Vålerenga.

- Ligaen kommer nok til å bli enda jevnere i år, og det er jo det publikum vil se. Det er ingen som vil komme og se en kamp som ender 10-1.

Nye spillere:
Markus Noteng (Västerås)
Kim André Flemming (Bergen)
Fredrik Rålm (Frisk Asker)
Jesper Eriksen (Huddinge IK)
Ian McDonald (Eaters Geleen)
Lou Dickenson (Valpellice)
Ryan Martinelli (Valpellice)
Mike Daly (College of the Holy Cross)
Mathias Baar (Frisk Asker)
Linus Tobias Juell (Vålerenga)
Kim André Fremming (Bergen)
Frederic Viggen (Frisk Asker)

SPARTA SARPSBORG:

Som mange andre lag i Get-ligaen, har Sparta brukt i overkant mye penger i forhold til hva klubben kan tåle de siste årene. Klubben fikk til slutt lisens, men det har vært mye negativ oppmerksomhet rundt klubben i månedene opp mot seriestart.

Målvakten Phil Osaer, som har vært en nøkkelspiller for klubben de siste årene er borte og er erstattet av Jonatan Bjurö fra Borås. Vålerengas Blake Evans er også klar for klubben - en spiller som kanskje var best i sine første sesonger på Jordal, men som kan få en ny vår i nytt miljø i Østfold.

Gamle travere som Henrik Malmström og Jonas Solberg Andersen vil få en viktig jobb med å dra Sparta framover i det som må sies å være en spennende sesong i Sarpsborg.

I den siste treningskampen før serieåpningen mot Storhamar, ble det 5-3-seier mot lokalrival Stjernen.

Fikk ikke ønsket svar i generalprøven
Til tross for en del utenomsportslige problemer, er trener Roger Forsberg optimistisk med tanke på den kommende sesongen.

- Vi har hatt en bra sommer i Sparta. Gutta har trent bra 8-10 økter i uka, og vi har holdt oss friske og hele gjennom hele oppkjøringen stort sett, sier Forsberg til Nettavisen.

Forsberg håper at Anders Johansson og nyervervelsen Jonathan Bjurö skal plukke opp hansken og gjøre savnet etter Phil Osaer så lite som mulig.

- Det er klart at en så god målvakt som Phil vil etterlate et tomrom i Sparta ettersom han har vært et soleklart førstevalg. Sånn det ser ut nå har vi to jevne keepere som begge vil få spilletid og som må kjempe om plassen i buret. Per nå har vi ikke et soleklart førstevalg, sier Forsberg.

- Fikk du de svarene du var ute etter i generalprøven mot Stjernen, hvor dere vant 5-3?

- Nei. Det var en rotete kamp Vi mistet 4-5 spillere i løpet av kampen med skader og matchstraff. Det positive var at vi håndterte situasjonen greit og at vi kom ut av det med seier, sier Forsberg, som håper Sparta skal forbedre femteplassen fra forrige sesong.

Nye spillere:
Marius Hagberg (Stjernen)
Michael Haga (Luleå)
Mike Ramsay (Sheffield Steelers)
Petrik Bäärnhielm (Lillehammer)
Blake Evans (Vålerenga)
Mikkel Søgaard (Manglerud)
Jonathan Bjurö (Borås HC)

STAVANGER OILERS:

Stavanger har mistet Ryan MacMurchy, Jimmy Kilpatrick og Alexandre Imeault og det er usikkert når Tore Vikingstad er tilbake fra skaden han har pådratt seg i armen. Veteranen har vært gjennom en operasjon og er i gang med opptreningen, men vil ikke være tilgjengelig i de første kampene.

Likevel skjer det spennende ting i Stavanger. Oilers flytter nå inn i DNB Arena, som faktisk huser en bane som er mindre enn de andre lagene i Get-ligaen - fire meter smalere.

Stavanger vant både Get-ligaen og sluttspillet forrige sesong og er selvsagt blant favorittene også foran årets sesong. I generalprøven ble det 4-1-seier mot Lørenskog, og målvakt Henrik Holm viste virkelige solide takter.

- Jeg har vært bekymret
Selv om Oilers ser ut til å ha funnet formen rett før seriestart, har ikke alt gått på skinner om man skal tro trener Petter Thoresen.

- Jeg har vært bekymra både på grunn av kvaliteten på det vi har prestert og på grunn av alle skadene vi har slitt med, men etter kampene mot Lørenskog og Vålerenga har vi begynt å se lyset i enden av tunnelen, sier Thoresen til Nettavisen.

- Er det hockeyfeber i Stavanger før seriestart?

- Det er hockeyfeber i Stavanger, men for mannen i gata starter nok ikke sesongen ordentlig før 6. oktober. Vi skal spille seks tøffe bortekamper først. Vi har fått en topp moderne arene - noe Stavanger-publikummet har fortjent etter flere år med herlig støtte.

Thoresen legger ikke skjul på at Stavanger sikter seg inn på toppen av tabellen også denne sesongen, men tror det blir jevnere enn i fjor.

- Vi skal være med og kjempe om gull. Vinner vi med ett poeng, så er det mer enn nok for meg.

Thoresen er ikke bekymret selv om fjorårets poengkonge i Get-ligaen, Ryan McMurchy har forsvunnet.

- Ryan hadde en kanonsesong i fjor og var nok overrasket selv over hvor mange poeng han hadde ved slutten av sesongen. De var har hentet inn er litt andre typer, og jeg forventer ikke at noen skal gå inn og ta den rollen. Vi er fornøyd med de vi har fått, men det blir feil å sammenligne dem.

Nye spillere:
Petter Røste Fossen (Rosenborg)
Bill Maday (University of Notre dam)
Juha-Pekka Loikas (Eppan/Appiano)
Kurt Davis (Södertälje)
Dan Kissel (Alaska Aces)

STJERNEN:

Stjernen har mistet flere av spillerne som produserte flest poeng i Get-ligaen forrige sesong. Også målvakt Christoffer Bengtsberg har forsvunnet og mye ansvar hviler dermed på skuldrene til Pål Grotnes.

Forward Thomas Sinisalo er en av nykommerne det stilles høyest krav til foran den kommende sesongen. Finnen er sønn av tidligere Philadelphia Flyers- og LA Kings-spiller Ilkka Sinisalo og hadde et snitt på ett poeng per kamp i danske Herlev forrige sesong.

Defensivt ligger mye ansvar på Markus Karlsson, som har over 120 kamper i Allsvenskan og er hentet inn fra Borås før denne sesongen. Med såpass mange nye spillere i troppen blir det viktig for Stjernen å få samlet laget til et godt kollektiv før man tar fatt på 2012-2013-sesongen.

Klar melding til Grotnes
Magnus Sundquist er ikke opptatt av å sette noe plasseringsmål, men håper å se framgang hos sitt lag denne sesongen.

- Jeg vil ikke si at vi skal bli nummer én eller åtte. Det viktigste er at vi høyner vårt laveste nivå, det var for lavt forrige sesong. I fjor var vi mye dårligere enn Lørenskog i sluttspillet. Vi håper at vi kan gjøre det til en lengre serie eller gå enda lengre i år, sier Sundquist til Nettavisen.

En av spillerne han håper skal heve sine prestasjoner er Pål Grotnes, og det legger han ikke skjul på.

- Det er klart jeg vil ha Pål tilbake på det nivået vi vet han har inne. Det har jeg snakket med han om, og han jobber profesjonelt hver dag for å komme opp på det nivået.

- Du er ikke fornøyd med det han presterte forrige sesong?

- Nei.

Stjernen har hentet inn flere utenlandske spillere foran årets sesong. Andrew Cox, som ble hentet inn fra et College-lag i statene, var imidlertid ikke det Sundquist var ute etter.

- Han ble sendt hjem på tirsdag. Han var ikke god nok i den posisjonen vi ønsket å bruke ham. I stedet har vi hentet inn Gustaf Thorell, som har mye erfaring fra svensk hockey.

Markus Persson har også vist lovende taker i oppkjøringen og kan vise seg å være et aldri så lite scoop for Stjernen.

Nye spillere:
Thomas Sinisalo (Herlev)
Anders Danielsson (Hudiksvalls)
Lars Erik Hesbråthen (Sparta)
Henrik Haukeland (Björklöven J18)
Markus Karlsson (Borås HC)
Markus Persson (Hudiksvalls HC)
Gustaf Thorell (Sundsvall)
Kevin McNamara (Colgate University)

STORHAMAR:

Storhamar er et av lagene som har gjort minst forandringer foran kommende sesong. To svensker og en unggutt fra Lillehammer er hentet inn, mens fire spillere er borte.

En vanskelig økonomisk situasjon gjør at det blir viktigere enn noen gang at Storhamar utvikler egne spillere og der har også hamarsingene vært gode. Denne sesongen kjemper flere unggutter om en fast plass i stallen, mens blant andre Eirik Salsten (18) gjorde flere gode kamper forrige sesong.

Målvaktduellen mellom Tommy Johansen og Robert Hestmann blir også spennende å følge. Førstnevnte ble kåret til den beste spilleren i Get-ligaen forrige sesong til tross for at det ble satt et stort spørsmålstegn ved ham før sesongen. Nå er Storhamar reddet fra det verste konkursspøkelse og det er ny optimisme på Hamar.

- Mål om plassering kan slå feil ut
Trener Michael Smithurst er klar på at Storhamar skal bli bedre enn forrige sesong. Da endte laget på sjetteplass.

- Vi har en målsetting om å bli bedre enn vi var i fjor både som individuelle spillere og som lag. Vi har fortsatt et ungt lag, så det å sette opp håndfaste mål om plassering, kan fort slå feil ut, sier Smithurst til Nettavisen.

- Jeg har bedt alle spillerne sette opp mål for seg selv så de har noe å jobbe mot.

- Hvordan har forberedelsene til årets sesong vært?

- Oppkjøringen har gått bra, og vi har hatt sterk motstand i Sverige og gjort det brukbart. Gledelig er det at vi har kommet gjennom oppkjøringen helt uten skader, sier Smithurst.

- Hvem ser du på som favoritter til å vinne årets sesong?

- Jeg tror favorritene i år blir Stavanger Oilers og Lørenskog, mens bak der blir det veldig jevnt. Så og si alle lag har forsterket seg, så det kan bli en utrolig jevn sesong, mener Storhamar-treneren

Nye spillere:
Lars Lundin (Hudiksvalls HC)
Daniel Jørgensen (Lillehammer U19)
Fredrik Börjesson (Dijon)

TØNSBERG VIKINGS:

Tønsberg Vikings er nyopprykket fra 1. divisjon og har valgt å beholde store deler av laget som var med i fjor. I tillegg har laget hentet inn et par svensker for å forsterke laget.

Marcus Faggerud er en spennende unggutt, som er hentet inn fra juniorlaget til Luleå. Jonas Kapla har stort sett spilt på nest øverste nivå i Sverige og er en spiller Tønsberg også vil sette sin lit til når kontrakten i Get-ligaen skal fornyes.

Laget vil nok håpe å få hjelp fra et ivrig hjemmepublikum i Tønsberg, som har stilt opp mannsterke også i 1. divisjon. Foreløpig brukes hallen på dispensasjon fra forbundet ettersom den ikke tilfredstiller alle kravene som er satt i forhold til facilitetene.

Guttene fra Tønsberg skal få det tøft med å overleve i Get-ligaen, men har i sommer vist hva som bor i laget ved blant annet å slå Vålerenga i to treningskamper.

- Bryr meg ikke om tipping
Trener Rune Gulliksen er nøktern optimist før alvoret starter mot Lørenskog torsdag.

- Jeg bryr meg ikke om den tippekonkurransen som pågår, men det er helt naturlig at vi blir tippa nederst i år. Vi har mange unge spillere og bare fire med erfaring fra Get-ligaen, sier Gulliksen til Nettavisen.

- Det er en utfordring, og det er ingen tvil om at det er forskjell på 1. divisjon og Get-ligaen. Men vi har det laget vi har og skal jobbe hardt for poengene i hver eneste kamp.

For den tidligere Storhamar-spilleren er klar på at Tønsberg må spille opp mot sitt aller beste for å plukke poeng i årets kamper.

- Vi er ikke som Stavanger, som kan ta poeng på en dårig dag. Vi må være på tå hev i hver eneste kamp. Vi har en bra gjeng og fine gutter, og vi gleder oss til å sette i gang.

- Det er like greit å ta imot favoritten i første kamp.

- Du ser på Lørenskog som bedre enn Stavanger?

- På papiret, men jeg tror likevel Stavanger vinner i år fordi de har lojale, hardtarbeidende spillere som ofrer seg for laget. I tillegg har de den beste treneren i ligaen.

Nye spillere:
Simen Thoresen Rønold (Frisk Asker)
Dan Fredrik Nygård (Lillehammer)
Jonas Kapla (Hedemora SK)
Johan Eriksson (Visby/Roma)
Marcus Fagerudd (Luleå)
Daniel Bæen Rokseth (Manglerud)
Michael Stenersen (Stjernen)
Ross Ring-Jarvi (Gustavus Adolphus College)
Stian Granli (Hasle-Løren)
Glen Stian Eliesen (Hasle-Løren)
Christian Linge (Northwood School)
Daniel Bøen Rokseth (Manglerud Star)
Ola Sønju Bårnes (Frisk Asker)

VÅLERENGA:

Et av spørsmålene som stilles ved Vålerenga foran kommende sesong er målvaktsplassen. Solide Patrick DesRochers er borte og osloklubben har valgt å satse på 19-åringen Steffen Søberg, som ble draftet av Washington Capitals i 2011. Unggutten har lite rutine, men med medgang fra starten av sesongen kan ungguten slå ut i full blomst.

I tillegg til DesRochers er brødrene Shay og Logan Stephenson borte, det samme gjelder Patrick Coulombe, som har valgt å fortsette karrieren i Olimpija Ljubljana i Slovenia. Dermed er det også knyttet stor spenning til importene som kommer inn foran denne sesongen.

Ryan Garlock har tidligere spilt med Mats Zuccarello Aasen i Connecticut og er en spiller det forventes mye av på Jordal. Det samme kan sies om brødrene Donati, som vil få mye ansvar for Vålerenga offensvit denne sesongen. I 2013 fyller Vålerenga 100 år - ingenting hadde smakt bedre for Shampo og co enn å ta hjem bøtta i jublieumsåret.

- Ser ikke bra ut
Til tross for at Vålerenga er tippet som en medaljekandidat, er ikke Espen Shampo Knutsen voldsomt imponert over det som har blitt prestert i sommer.

- Vi har trent bra i sommer, og vi vant Iron Man (styrkekonkurranse mellom Get-ligalagene, red.anm.), men på is har det ikke ikke fungert optimalt. Jeg håper det bedrer seg til sesongstart, hvis ikke, ser det ikke bra ut, sier Shampo til Nettavisen.

- Kan Steffen Søberg fylle tomrommet etter Patrick DesRochers allerede nå?

- Det håper vi selvfølgelig. Han er det største talentet vi har på keepersiden i Norge nå og er veldig bra. Vi har stor tro på han, men det kan gå litt opp og ned med en så ung keeper.

- Forrige sesong gikk du hardt ut mot en del av importspillerne. Nå er mange av de borte. Er det bedre moral i laget nå?

- Ja, det er riktig. Jeg føler det er bedre kemi og bedre stemning i spillergruppa nå enn vi hadde sist sesong, innømmer den tidligere NHL-proffen.

Nye spillere:
Erik Follestad Johansen (Frisk Asker)
Steffen Søberg (Manglerud Star)
Tyler Donati (Chicago Press)
Raimon Hesler (Manglerud)
Ryan Garlock (Springfield Falcons)
Chad Painchaud (Chicago Express)
Jonas Torstensen (Lidingö Vikings)
Christer Ale Magnussen (Lørenskog)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere