RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det sitter i hodet

(FOTO: CORNELIUS POPPE/SCANPIX)
Sist oppdatert:
FFK-spissen Tarik Elyounoussi lider av scoringsvegring, men får oppbacking av lagkamerat Øyvind Hoås.

FREDRIKSTAD – BRYNE 2-2 (6-4 e.str.k.):

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): Selv kom Hoås inn som innbytter i andre omgang i onsdagens cupkamp, og takket for tilliten ved å sette inn 2-1 etter et nydelig overlegg fra Raymond Kvisvik.

Håper på mer spilletid
- Det var godt med et mål igjen. Jeg scoret mot Kongsvinger i forrige cupkamp også, men forhåpentligvis er det ikke bare i cupen jeg kan score mål, smiler den høyvokste spilleren til TV 2 Nettavisen.

FFK-spilleren føler seg i god form, og har tro på mer spilletid utover enn det som har vært tilfellet hittil denne sesongen. Mot Rosenborg søndag spilte han derimot fra start – uten å imponere.

- Det var en vanskelig kamp på Lerkendal. Spissene fikk ikke all verden å jobbe med, samtidig som jeg følte meg veldig alene når det først kom noe. For egen del gikk det nok atskillig bedre i denne cupkampen, ja, innrømmer han.

Hoås er, som mange andre i FFK, bekymret over at laget brenner gigantiske målsjanser gang på gang. Løsningen tror han allerede finnes i klubben: Tarik Elyounoussi.

- Det sitter i hodet
- Tarik er en veldig god spiller, men han sliter med det samme som mange andre i klubben. Det koker nok litt i toppen i de avgjørende øyeblikkene. Men den dagen Tarik scorer og blir tryggere på seg selv, vil han følge opp med veldig mange mål utover høsten, spår Hoås.

Elyounoussi selv er enig i at det meste sitter i hodet.

- Det er nok først og fremst i hodet det sitter, ja, men jeg håper det vil løsne snart. Dette har vært et problem lenge, så snart må vi se å få gjort noe med all sjansesløsingen, sier han.

Nå ser han fram til helgens hjemmekamp mot Viking.

- Jeg tror vi skal klare tre poeng i den kampen. Snart må vi begynne å sanke poeng, det ser stygt ut dersom poengene uteblir også søndag, innrømmer 18-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere