*Nettavisen* Sport.

- Det spøker for Odd

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX

Flere av Odd Grenland-spillerne frykter at klubben vil rakne fullstendig. Lagets lokale helter er bekymret over at klubben henter nye spillere uten bakgrunn i Odd.

17.09.04 21:36

- Jeg er bekymret over det som skjer i klubben. Dersom klubben hele tiden skal være i etterkant, og ikke i forkant, kan det skape problemer, sier Ronny Deila til TV 2-sporten.

Han skal fra og med neste sesong spille for Viking, men frykter at Odd allerede kommer å slite mot nedrykk om utviklingen fortsetter.

- Det er viktig å ta signalene. Ellers kan det spøke for Odd fremover, sier Deila.

Lokale spillere ut
Odd har foruten Ronny Deila til Viking mistet den lokale spilleren Anders Rambekk til Lillestrøm. Alexander Aas også er på vei ut av dørene på Odd Stadion.

- Mister vi flere spillere med lokal forankring, spillere som brenner for klubben, kan det bli 1. divisjon, varsler Ronny Deila.

Ikke nervøs
Men Odds direktør Tom Helge Rønning tar oppstyret med knusende ro.

- Verden er full av gode fotballspillere. Vi kan finne spillere som er like gode som dem vi allerede har, det er jeg helt sikker på, fastslår han.

Odd har blant annet de utenlandske spillerne Sebastian Henriksson, Olivier Occean, Christian Flindt Bjerg og keeperen Heinz Müller i klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.