RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det største øyeblikket i mitt liv

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Argentiner knuste Rafael Nadal.

Rafael Nadal var favoritt, men det brydde argentinske Juan Martin del Potro seg svært lite om. I søndagens første semifinale i US Open, feide han nemlig den tidligere verdenseneren av banen.

To timer og 30 minutter
Argentineren brukte bare to timer og 30 minutter på å vinne kampen med sifrene 6-2, 6-2, 6-2.

Dermed er del Potro klar for sin første Grand Slam-finale i karrieren. Der møter han vinneren av den andre semifinalen mellom Roger Federer og Novak Djokovic.

- Det er vanskelig for meg å snakke akkurat nå. Dette er min favoritturnering, og jeg kan nesten ikke tro at dette er sant, sier en rørt del Potro ifølge Reuters.

- Nå er jeg svært nære å oppnå en drøm. Jeg håper jeg kan vinne turneringen, og er utrolig glad for å være i finalen. Uansett om jeg vinner eller taper, så tror jeg dette er det største øyeblikket i livet mitt.

Slet med smerter
Nadal slet med magesmerter før kampen mot del Potro, og på servene ble det fort tydelig at spanjolen fortsatt hadde problemer.

- Jeg har vært litt uheldig denne sesongen. jeg startet året bra, men i de siste turneringene har jeg slitt med smerter i magemusklene, og det gjorde det vanskelig for meg, sier Nadal.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere