RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det svartnet fullstendig

Sist oppdatert:
Men se hvilken drømmestart Inter fikk på kampen mot Schalke 04!

INTER - SCHALKE 04 2-5:

Forrige sesong gikk Inter til topps i Mesterligaen, under José Mourinhos ledelse.

Denne sesongen tyder imidlertid mye på at det blir exit allerede i kvartfinalen for den regjerende mesteren. Det sørget Schalke 04 for tirsdag kveld.

(Se video av målfesten i videovinduet øverst i saken)

- Det svartnet
Med en smått urolig 5-2-seier borte på Giuseppe Meazza, har den tyske klubben gjort oppgaven i returen omtrent umulig for Leonardos gutter.

- Jeg skjønner ikke hva som skjedde. Det er umulig å forklare. Vi startet bra, men så svartnet fullstendig for oss, forklarer Inter-veteran Javier Zanetti ifølge Mediaset Premium.

- Nå må vi bare beholde roen og se positivt på dette. Først må vi konsentrere oss om ligaen, og så reiser vil til Tyskland for å gi alt, sier backen om returoppgjøret.

Sliter i ligaen
Schalke har ikke hatt noen god sesong i tysk Bundesliga denne sesongen, og laget ligger kun som nummer ti på tabellen når seks serierunder gjenstår.

Den dårlige innsatsen i ligaen førte blant annet til at trener Felix Magath fikk sparken, til tross for at han hadde ledet laget til kvartfinale i Mesterligaen.

Tirsdag kveld var det likevel ikke noe tvil om at erstatter Ralf Rangnick også fikk det beste ut av sine menn ute i Europa.

Hylles i Tyskland
Og slikt fører selvfølgelig også til skryt i tysk media.

Tabloidavisen Bild slo for eksempel til med overskriften: «Genial! Grandios! Gigantisch!» etter bragden i Italia.

Schalke-trener Rangnick forklarer den overraskende triumfen med at tyskerne ikke lot seg friste til å gå defensivt til verks i Milano.

- Vi hadde fulgt Inter i derbykampen mot Milan, og visste at om vi la oss bakpå, ville vi få problemer. Derfor spilte vi bevisst veldig offensivt og fant hullene i Inter-forsvaret, sier han.

Joel Matip, Edu (2), Raul og et selvmål fra Andrea Ranocchia var beholdningen for Schalke, men også unggutten Alexander Baumjohann trekkes fram som en kreativ kraft i laget.

For de italienske vertene var det Dejan Stankovic og Diego Milito som fant nettmaskene.

Intervju med målscorer Joel Matip:

Viasat Fotball sender oppgjøret Barcelona - Sjakhtar Donetsk direkte fra klokken 20.45, mens Viasat 4 sender Chelsea - Manchester United til samme tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere