RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr Erichsen / SCANPIX

- Det var den sesongen

Sist oppdatert:
ÅRÅSEN (ibergen.no): - Sesongen er over når det gjelder å slåss om medaljer. Det fastslår Martin Andresen etter nederlaget for Lillestrøm søndag.

- Det var ikke i dag sesongen endte i forhold til å slåss om medaljer, eller for den saks skyld fjerdeplassen og Royal League-spill, sier Martin Andresen til ibergen.no etter kampen.

- Vi visste at denne sesongen ble kjørt av skinnene da høstsesongen startet uten at vi tok poeng. Kampen i dag besto av en god andreomgang der vi, dersom vi hadde hatt litt mer is i magen og sendt siste ballen til bedre plassert spiller, ville fått med oss poeng, fortsetter han.

- Er det jul allerede?

- Vi skal selvsagt spille to viktige europacupkamper, og vi skal spille kamper mot noen av de beste lagene i Norge, så det er ikke slik at det kun er treninger igjen. Men det ville være dumt om vi ikke samtidig så på det som skal komme neste sesong og fikk spillerne enda bedre kjent med hverandre.

Mot slutten av første omgang var Andresen på full fart igjennom Lillestrømforsvaret med åpen bane til mål, da han ble felt. Alle i Brann-leiren ropte på rødt kort, men dommeren viste det gule kortet.

- Du var helt igjennom?

- Soleklart rødt kort på Lillestrøm-spilleren. Det vil nok TV-bildene vise

- Er løpet er kjørt?

- Når det gjelder medaljer og fjerdeplassen er det det.

- Betyr det noe om dere blir nummer fem eller nummer sju?

- Litt, sier en tydelig skuffet Martin Andresen.

Er sesongen over for Brann? Si din mening i Veggavisen.

Viktige kamper igjen
Branntrener Mons Ivar Mjelde vil ikke si seg enig med landslagskapteinen sin, men erkjenner samtidig at evalueringsarbeidet og planleggingen for neste år har startet.

- Nei, nei, nei svarer en kategorisk Mjelde på spørsmålet om sesongen er over.

- Har du glemt at vi fortsatt er med i Europacupen og at vi skal spille viktige kamper mot lag foran oss på tabellen? Viking, Start og Lyn. Nå må vi slutte å bry oss så mye om tabellen og i stedet fokusere på prestasjonene. Vi skal levere gode prestasjoner helt til sesongen er over. Først da skal vi ta ferie, sier han.

- Vi har all grunn til å være kry etter den andreomgangen vi presterte. I første fikk vi problemer med Lillestrøm, men i andre kjørte vi nærmest over dem, men fikk ikke målene. Vi hade fortjent ett poeng minst, og hvordan det er mulig å ikke vise ut når Martin Andresen er helt igjennom er uforståelig.

- Begynner dere nå å se på neste sesong.

- Vi skal spille de siste kampene så godt vi kan, men det er klart at klubben allerede nå har startet evalueringen og begynt å vurdere hvem som skal være med videre.

- Det vi tar med oss herfra er at den snuoperasjonen som vi har vært tvunget til å gjøre i høst fortsetter. Dette var igjen et Brann-lag som kan spille jevnt med de beste. Vi har blitt avslørt som litt skjøre når skader på sentrale spillere har oppstått. Dette må vi se på, avslutter Mjelde.

Et uhell
- Vi var under press. Vi hadde hver vår mann, Håkon og jeg. Jeg gikk etter ballen og prøvde å klarere, men jeg traff meg selv i hodet og lagde et fint mål, sier Ragnvald Soma.

- Det var et godt slått frispark. Går jeg ut og en får hodet på ballen før meg er jeg på bærtur, blir jeg stående kan det som skjedde skje, sier keeper Håkon Opdal.

- Det er rett og slett et frispark det er vankelig å forsvare seg mot.

Prøver vårt beste
- Vi prøver vårt beste for klubben. Når det likevel ikke er nok er det skuffende, sier en oppgitt Robbie Winters, som nok en gang gikk av banen uten å score. Vi må nok bare se det i øynene. Vi har som klubb ikke vært gode nok. Raymond forsvant, erstatteren kommer ikke før etter sesongen, og Trond Fredrik er skadet. Det er ikke til å tro, sier Brann-spissen til ibergen.no.

Les mer om serieinnspurten på TV 2 Nettavisens eliteguide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere