- Det var kaos til tider

Foto: Getty Images / All over Press

Lars Haugen leverte en strålende kamp for Dinamo Minsk.

19.12.12 21:19

Lars Haugen storspilte og leverte en redningsprosent på 97 da Dinamo Minsk slo Neftekhimik Nizjnekamsk 3-1 i KHL onsdag.

Nordmannen mener det ikke var noen stor kamp av hans lag, men mye takket være ham kunne laget likevel innkassere tre viktige poeng.

- Kampen var litt opp og ned for vår del, og det var litt kaos til tider. Vi mister pucken der vi ikke skal miste den og får en del overganger imot. Heldigvis gikk det greit likevel, og vi satte sjansene våre, sier Haugen til Nettavisen.

- Jeg vet ikke om det var 100 prosent fortjent at vi vant, men det var veldig deilig.

Tøff konkurranse
25-åringen er mer opptatt av at laget hans tok tre poeng enn å snakke om sin egen prestasjon, men legger ikke skjul på at godt spill i onsdagens kamp kan gi flere sjanser i buret.

- Først og fremst var det viktig at vi tok tre poeng ettersom vi ligger utenfor sluttspillplass nå, men det er klart det hjelper å ha en god statistikk å vise til også, sier Haugen.

For øyeblikket er målvaktkonkurrenten Pekka Rinne i Finland og behandler en skade, men canadieren Kevin Lalande byr også på tøff konkurranse.

- Det er veldig tøff konkurranse om keeperplassen her, og det er viktig at jeg leverer når jeg får sjansen. Man må nesten vinne for å få sjansen i neste kamp. Jeg synes jeg leverte en god søknad i dag, så får vi se.

Trives
Oslogutten innrømmer at ikke alt er som hjemme, men han har funnet seg godt til rette i Minsk likevel.

- Det er ikke som å bo i Oslo, men her det helt greit, og det er noen utlendinger som det går an å henge med på privaten.

Snart kan han også glede seg over å få familiebesøk til jul.

- Nå kommer mor og far nedover og blir her over jul, så det blir hyggelig. Vi har treninger og kamper gjennom hele jula, så det blir trangt med julefeiring. Det blir vel julemiddagen og akkurat det, gliser han.

Dinamo Minsk møter Severstal Tsjerepovets kommende lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.