*Nettavisen* Sport.

- Det var rene CSI-stemningen

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix

Håvard Nordtveit ble robbet mens han var på treningsleir.

20.01.12 09:23

Håvard Nordtveit har de siste ukene vært på treningsleir i Tyrkia. Da han kom hjem, hadde tyver brutt seg inn i leiligheten og forsynt seg av Tyskland-proffens verdisaker, melder Haugesunds avis.

– Da jeg kom hjem til leiligheten etter lagets treningsleir i Tyrkia, merket jeg at det var veldig kaldt da jeg åpnet døren. Etter hvert så jeg at terrassedøren var åpen og tenkte at jeg kunne ha glemt å lukke den. Jeg skjønte raskt at her hadde det vært innbrudd. De hadde tatt verdifulle ting, forteller Nordtveit til avisen.

- Rene CSI-stemningen
Politiet kom raskt til stedet, og Nordtveit beskriver stemningen som spesiell.

– Da var det action her. Rene CSI-stemningen. De så etter fingeravtrykk og slike ting, forteller han, med hentydning til den populære amerikanske politiserien.

Nordtveit er glad for at innbruddet skjedde mens leiligheten sto tom. Samboer Anna Berg Einarsdottir kom til Tyskland litt senere samme dag.

– Hun og de to hundene våre var i Norge mens jeg var i Tyrkia. Hvis vaktbikkjene hadde vært i leiligheten hadde nok tyvene holdt seg unna, sier den norske landslagsspilleren.

Møter Bayern Munchen
Fredag kveld starter den tyske fotballen opp igjen etter vinterpausen. Nordtveit og Borussia Mönchengladbach får en knallhard start, med hjemmekamp mot storlaget Bayern München.

– Det er alltid stort å møte Bayern München. Det er et storlag både i tysk og europeisk målestokk. Hjemmekampene mot Köln og Bayern München er nok de største for supporterne våre. Vi startet sesongen med å slå dem 1-0 borte. Jeg håper selvsagt vi kan gjenta det, sier Nordtveit til Haugesunds Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.