RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var som en dårlig såpeopera

Sist oppdatert:
Onsdag trakk Harry Redknapp seg som manager for Portsmouth. - Det var som en dårlig såpeopera, sier han om den siste tiden i jobben.

Det siste året har det vært turbulent mellom Harry Redknapp og Portsmouths eksentriske eier Milan Mandaric.

Mandaric har lenge ønsket å fjerne Redknapps høyre hånd Jim Smith og for en stund siden ansatte han kroatiske Velimir Zajec som «director of football».

Dette falt ikke i god jord hos Redknapp, og onsdag leverte han sin avskjedssøknad.

- Etter at den nye mannen kom inn, har det blitt til en såpeopera, noe jeg ikke ønsket. Hver gang en spiller kommer inn, ville det blitt spørsmål om det var han som kjøpte ham eller var det Harry som kjøpte ham? Jeg er skuffet over måten det ble gjort på da jeg først fikk høre at Milan ønsket en director of football. Jeg trodde jeg ble skylt ned i toalettet. Vi ble enige om å gi den nye ordningen en sjanse, men jeg holdt på å gi meg foran Southampton-kampen. Jim sa til meg at jeg ikke var meg selv. Da følte jeg at jeg trengte en pause. Jeg snakket med vår daglige leder Peter Storrie etter kampen mot Manchester City på lørdag og med Milan på søndag. Formannen ba meg om å bli, men det er på tide å gå videre. Det har vært 2,5 fantastiske år. Vi har slått Manchester United to ganger, Liverpool to ganger og spilt uavgjort to ganger mot Arsenal, forteller han.

Hva fremtiden vil bringe for Redknapp, vet han ikke. Men han regner med å være tilbake som manager et eller annet sted om ikke altfor lenge.

- Hva som skjer fremover vet jeg ikke. Managerjobben i Chelsea er ikke ledig i øyeblikket. Jeg har allerede fått et tilbud fra en klubbformann, men jeg kan ikke si hvilken klubb. Kanskje er jeg tilbake i løpet av en uke? Det kan være det er så lenge det tar før min fru, Sandra, er lei av å ha meg rundt beina sine og sparker meg ut. Dessuten ser jeg ikke spesielt bra ut i forkle når jeg gjør husarbeid, spøker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere