RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det var stort spill av noen ganske talentfulle spillere

Foto: Chris Rutsch / Connecticut Whale
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen fortsetter å imponere for farmerlaget til New York Rangers.

Connecticut Whale nyter godt av at Mats Zuccarello Aasen ikke kommer med i troppen til New York Rangers. Den norske hockeyyindlingen storspiller for det amerikanske farmerlaget, og sto for en nydelig målgivende pasning da Bridgeport Sound Tigers ble slått 3-2 i natt.

Etter tre omganger viste måltavla 2-2, og kampen måtte avgjøres på overtid. For Whale ville seier bety topplasseringen i Northeast Division.

Zuccarello sendte av gårde en nydelig pasning til Brendan Bell, som alene med Bridgeports meget gode keeper, Kevin Poulin, lurte inn 3-2-målet.

- Det var stort spill av noen ganske talentfulle spillere, var Whale-trener Ken Gernanders kommentar til seiersmålet, som sørget for at Whale nå leder Northeast Division med 19 poeng.

- Vi avsluttet bra og gjorde det spennende for fansen, konkluderte en fornøyd Gernander.

Zuccarello og Connecticut Whale spiller sin neste kamp mot Providence Bruins søndag. Det er fortsatt knyttet stor usikkerhet til når (og i det hele tatt om) vi får se Zuccarello i New York Rangers-drakten igjen. Nordmannen gjør i alle fall det han kan for å imponere. På ti kamper for Connecticut Whale han har innkassert tolv poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere