- Det var straffe

- Det skulle vært straffe sa dommer Espen Berntsen etter å ha sett situasjonen der Lillestrøms Anders Rambekk handset foran Sæternes. Det ble 1-1 på Stadion

18.04.06 23:06

På overtid fikk Migen Memelli muligheten til å ta steget opp på sokkelen ved siden av Christian Michelsen, men han bommet. Det ble 1-1 på Stadion.

Migen Memelli - albaneren som kom inn for Robbie Winters fikk ballen på ti meters hold etter et klasseinnlegg fra Bengt Sæternes. Han gjorde alt riktig, strak vrist, godt skudd etter glimrende nedtak, men fetter anton i Lillestrøm målet satte seg på ballen.

Straffe

Det var bare for Sæternes å heade ballen i mål men Lillestrøms Rambekk slo den til corner med hånden på stillingen 1-1 i det 68. minutt.

. Kampen mellom Brann og Lillestrøm kom først i gang etter 55 minutter. Brann scoret etter kontring. Robbie Winters løp over hele banen og skjøt i vinkel fra 25 meter.

Men som i Fredrikstad. Scoringen virket som den rene sovepille på Brann. Slapp Lillestrøm til med to stolpeskudd før Olivier Occean scorte med beina.

Maynor Soazokom inn for Huseklepp uten å imponere voldsomt.

Gult kort til Petter Vaagan Moen som har to.

Det avgjørende øyeblikket var da Anders Pambekk handset foran luggen til Bengt Sæternes som var klar til å heade i mål. Dommeren innrømmet tabben da han så TV-bilden.

Martin Knudsen kom inn for Miller som gikk tom

Røssler

- En sterk bortekamp for oss på en dårlig bane. I andre omgang var det bare ett lag på banen, sier Uwe Røssler som må ha røykt sokkene sine i andre omgang i stedet for å se på kampen.

- Migen Memelli burde ha scoret på overtid, det er ikke nødvendig å sette den i 150 km i timen, sa Mons Ivar Mjelde.

- Jeg gjorde feil, sier dommer Espen Berntsen da han fikk se starffesituasjonen.

- Jeg var bak spilleren og kunne ikke se det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.