- Dette blir det største siden OL

Lillehammer venter storinnrykk til fredagens World Cup-renn i den store hoppbakken. Ikke siden OL for ti år siden er det ventet så mye folk i bakken.

09.03.04 12:11

Det er selvsagt de gode resultatene som er levert av de norske hopperne den siste tiden, som er årsaken til den store interessen for kveldsrennet i OL-bakken.

- Jeg venter 10.000 tilskuere til rennet. Det anslaget kommer jeg med på bakgrunn av antall forhåndssolgte billetter, bedriftspakker og den generelle optimismen blant hoppinteresserte. Dette blir størst siden OL, sier Knut Tore Jevnsveen i arrangørstaben til TV 2 Nettavisen.

Bra med kveld
Han framholder at kveldsrenn er å foretrekke, framfor renn søndag formiddag.

- Det er enklere å få til en ramme rundt rennet på en fredag ettermiddag i flomlys. Jeg har selv vært til stede på en del flomlysrenn i både alpint og langrenn. Og det er en helt spesiell atmosfære, sier Jevnsveen videre.

Øl-telt
Lillehammer-arrangøren fikk også tillatelse å sette opp et øltelt, slik Holmenkollen tidligere har fått tillatalse til. Lillehammer formannskap avgjorde søknaden med 11 mot 2 stemmer.

- Det blir kanskje noen flere folk på grunn av det. Men det serveres jo ikke bare øl der. I Holmenkollen sto maten for 75 prosent av omsetningen, understreker Jevnsveen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag