Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er bare dritt

Romario slakter Brasils OL-uttak.

Brasil ser unektelig ut som et av de sterkeste lagene i sommerens OL-turnering med spillere som Thiago Silva, Marcelo, Pato, Neymar og Hulk i troppen.

Hvert lag har lov å ta med seg tre spillere over 23 år. Eldstemann i det brasilianske laget er Thiago Silva (27), mens Marcelo (24) og Hulk (25) fyller opp kvoten.

Verdensmesteren fra 1994, Romario, mener landslagssjef Mano Menezes har gjort en stor tabbe med å ta med så uerfarene spillere da han skulle velge ut tre spillere over 23 år.

- Dette er bare dritt. Ingenting imot dem som ble kalt opp som er over 23, men disse plassene burde gått til spillere med mer erfaring, sier Romario til Reuters.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

- Jeg er ikke treneren, men jeg er uenig med hans valg. Jeg ville tatt ut forsvarsspillere over 23 år.

Den tidligere Barcelona-spissen er full av lovord om Hulk, men skulle gjerne sett at Porto-spissen ble spart til VM på hjemmebane i 2014 for å gjøre plass til en mer erfaren spiller i OL.

- Hulk er en bra spiller og har en stor framtid, men han er en spiller for VM i 2014 - ikke for OL. Vi har mange over 23 år og burde tatt med spillere som de yngre spillerne respekterer.

Romario skal kommentere OL for brasiliansk TV og kan bli nødt til å spise i seg sine egne kritiske uttalelser på direktesendt fjernsyn.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget