RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er ikke bra nok

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Jack Wilshere var ikke fornøyd til tross for seier og avansement.

ARSENAL - MONTPELLIER 2-0:

Arsenal sikret avansement til sluttspillet i Champions League da Montpellier ble slått 2-0 hjemme på Emirates onsdag.

Arsene Wengers menn slår dermed følge med Schalke 04 fra Gruppe B etter at tyskerne slo Olympiakos 1-0 etter scoring av Christian Fuchs.

Etter en målløs førsteomgang på Emirates sørget Jack Wilshere og Lukas Podolski for at alle poengene ble igjen i London.

- Må vinne gruppa
Wilshere mener Arsenal må gå for å vinne gruppa, for ikke å få svært vanskelig motstand i første sluttspillkamp.

- Vi skal til Olympiakos, og det blir tøft. Vi trenger å vinne gruppa, for vi har sett tidligere år at du kan havne i trøbbel dersom du blir nummer to, sier Wilshere til BBC.

Midtbanemannen var godt fornøyd med å tegne seg på scoringslista, men er klar på at Arsenal var langt ifra på sitt beste i onsdagens kamp.

- Vi var ikke oss selv i første omgang og ga bort ballen altfor lett. Det var viktig å få et tidlig mål i andreomgang, og jeg var på rett plass til rett tid.

- Vi må opp på et høyere nivå. Det var ikke bra nok i kveld - spesielt ikke i førsteomgang. Vi må se kampen og jobbe med svakhetene våre. De beste lagene må slås hvis vi skal vinne turneringen.

- Kunst
Den forløsende 1-0-scoringen kom etter at Thomas Vermaelen hadde fintet vekk Mathieu Deplagne og slått ballen inn foran mål. Giroud raget høyest og headet ballen ned til Wilshere, som lekkert vippet ballen over keeper og i mål.

Arsenals andre scoring var enda vakrere.

Alex Oxlade-Chamberlain dro seg inn i banen og spilte ballen til Podolski. Tyskeren spilte den videre til Giroud som vippet ballen over det franske forsvaret. Podolski lot seg ikke be to ganger og hamret ballen i mål på hel volley.

- Dette er kunst. Alle bevegelsene går i samme retning, og vi har også sett Podolski gjøre dette før, sier tidligere landslagsspiss Jan Åge Fjørtoft i Viasats studio.

Etter onsdagens kamper er det klart at Montpellier har gjort sitt i Europa denne sesongen, mens Olympiakos fortsetter ferden i Europa League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere