RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette er ikke godt nok

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Björn Bergmann Sigurdarson mener Lillestrøm må hjem og jobbe med alt.

HAUGESUND - LILLESTRØM
1-1: Haugesund var laget som var nærmest seieren i søndagens tippeligaduell med LSK, men bortelagets islandske spiss var likevel langt fra tilfreds med poengdeling.

- Det var bra å score mål igjen, men dette er ikke godt nok. Vi kan ikke være fornøyde med ett poeng. Laget må jobbe med alle deler av spillet. Nå jobber vi ikke så godt som før, mente Lillestrøm-spissen i et intervju på TV 2.

Målscorer Sigurdarson kan for øvrig takke landsmann og målvakt Stefan Logi Magnússon for at det ble poeng. Keeperen reddet Lillestrøm i flere dueller med Nikola Djurdjic mot slutten.

Avgjørende redninger
Magnússon var søndag tilbake mellom stengene for LSK for første gang i en seriekamp siden Sead Ramovic ble hentet inn.

Han viste med flere avgjørende redninger at han akter å kjempe tilbake plassen han mistet etter fjorårssesongen.

På stillingen 1-1 parerte Magnússon først et skuddforsøk fra Djurdjic med rundt et kvarter igjen av spilletiden.

Haugesunds serbiske spiss kom så alene mot gjestenes sisteskanse fra skrått hold, men igjen var målvakten der han skulle være.

Med to avgjørende redninger på tre minutter bidro Magnússon sterkt til at svakt plasserte Lillestrøm ikke gikk på en ny smell mot måkene.

Björn Bergmann Sigurdarson ble tilsynelatende kvitt problemet med å sette ballen i mål i 1. rundekampen av NM mot Skjetten nylig.

I Haugesund fant den angriperen nemlig nettmaskene ti minutter før sidebyttet. Et hodestøt etter dødball var det som skulle til for å få en annen av Lillestrøms islendinger på scoringslista igjen.

Det ga LSK ledelse til pause, til tross for at de gule og svarte ikke hadde andre målsjanser å vise til.

Vertene best
Etter garderobehvilen var Haugesund definitivt det beste laget. Maic Sema ordnet også 1-1 etter 57 minutter.

Svikt i kommunikasjonen mellom LSK-keeper Magnússon og Fredrik Stoor førte til at de to kolliderte på et innlegg fra Michael Haukås.

Magnússon mistet ballen og Sema fikk en enkel jobb med å utligne.

Djurdjic og Haugesund burde avgjort til sin fordel i løpet av den resterende tiden, men greide ikke å få ballen forbi Lillestrøms keeper flere ganger.

-Vi var ikke så effektive som vi pleier. Selv om vi fikk to-tre sjanser mot slutten fikk vi ikke flere mål. I dag evnet vi ikke å avgjøre det, men jeg synes vi spilte en god fotballkamp, sa en mellomfornøyd FKH-trener Jostein Grindhaug overfor TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere