RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette gir selvtillit

Sist oppdatert:
Henrik Bjørnstad er ett skritt unna PGA-kortet etter en fantastisk sisterunde i California.

Norges beste mannlige golfer var i strålende humør da han snakket med Nettavisen over telefon mens han og kjæresten var på vei ut for å spise middag i Los Angeles.

Bestemann lørdag
Bjørnstad leverte den nest beste runden av samtlige golfere da andre kvalifiseringsnivå ble avsluttet på golfklubben Oak Valley i Beaumont.

Drøbakgutten noterte seg en imponerende eagle på hull ni, birdies på det andre, femte, sjuende, tolvte, 13. og 16. hullet, samt to småsure bogeys på hull seks og 17. Det endte med en knallsterk 66-runde og seks slag under par.

- Det meste stemte, selv om det var veldig nervøst i dag også. Jeg lå litt etter og visste jo hva som måtte til. Men jeg fikk ut det jeg hele uka har følt at jeg har hatt inne, forteller Bjørnstad.

Han spilte seg opp fra 28. plass til 14. plass.

La om teknikken
Nå venter tredje og siste runde av kvalifiseringen. Ender han blant de 25 beste der, får han tilbake det PGA-kortet han hadde i fjor, og som han foreløpig er den eneste nordmannen som har vært i besittelse av.

- Dette gir selvtillit. Jeg gjorde faktisk ganske drastisk om på teknikken for en uke siden. Jeg tok sjansen på å gjøre det. Det har virkelig gått kjempebra, sier Bjørnstad til Nettavisen.

Og legger glad og fornøyd til:

- Det er veldig deilig at ikke sesongen er over. Det er deilig å tenke på at jeg skal hjem for å trene enda mer og spille igjen om ni dager.

Se lørdagens resultater her (Ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere