- Dette må du ikke gjøre, Caroline!

Foto: AFP/Scanpix

Verdenseneren fikk dårlige kjærlighetsråd av Serena Williams.

02.09.11 08:04

Verdensener Caroline Wozniacki hadde ingen problemer med å ta seg av nederlandske Arantxa Rus i andre runde av US Open natt til fredag.

Den danske jenta vant med sifrene 6-2, 6-0 og er dermed godt i gang med jakten på sin første Grand Slam-tittel i karrieren.

I neste runde møter verdenseneren, som kun har vunnet seks mindre turneringer som tennisspiller på seniornivå, den amerikanske jenta Vania King.

Fikk kjæresteråd
Wozniacki har imidlertid ikke bare stjålet overskrifter på grunn av spillet ute på tennisbanen de siste ukene. Også kjærlighetslivet har blitt forsidestoff.

21-åringen er nemlig kjæreste med det nordirske golfesset Rory McIlroy.

I forkant av fredagens match mot den nederlandske jenta, fikk derfor dansken noen råd om forholdet fra sin gode venninne og kollega Serena Williams.

- Jeg håper egentlig ikke at hun fulgte rådene jeg ga henne, sier Williams til Reuters.

- Jeg sa at det er en dum idé å sjekke kjærestens mobiltelefon. Det er det verste du kan gjøre. Også sa jeg at de fleste forhold ender med brudd. Det var vel ikke de beste rådene.

- Fjollet litt
Det virker imidlertid ikke som om den danske jenta har tatt rådene fra den amerikanske stjernen alt for seriøst.

- Vi satt i garderoben. Jeg skulle få litt behandling, mens Serena snakket med storesøster Venus. Så begynte vi å fjolle litt og snakke om kjærester, sier Wozniacki.

- Jeg tror egentlig ikke det er noen god idé å lytte til verken Serena eller Venus. Hun er ikke noe bedre enn søsteren sin, sier den danske jenta.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag