RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette var deilig

Sist oppdatert:
De norske guttene var strålende fornøyd etter å ha nedsablet Portugal i den siste gruppekampen i EM.

BERN (TV 2 Nettavisen): PORTUGAL - NORGE 27-37: Norge hadde kniven mot strupen før oppgjøret mot Portugal. Det var vinn eller forsvinn fra Sveits.

Blide og glade
Men akkurat som i den avgjørende gruppekampen mot Egypt i VM i Tunisia, hevet de norske guttene seg da det gjaldt som mest. Og etter kampen var stemningen på topp.

- Dette var veldig deilig. Synd med de to andre kampene, men i dag fikk vi til det vi skulle, så da er vi blide og glade, gliser Kristian Kjelling.

Norges storskytter inntok rollen som spillefordeler i store deler av kampen, men fikk likevel ballen i mål seks ganger. Nå håper han at laget kan ri på medgangsbølgen inn i mellomspillet.

- Det er klart det er viktig å se at vi kan når det er ekstra viktig, og nå vet vi også at Portugal er et dårligere lag enn de to andre. Vi får håpe at vi nå får en litt forløsende følelse og at vi får det til i mellomspillet, sier han til TV 2 Nettavisen.

Tenker ikke semifinale
Børge Lund var en annen som spilte en stor kamp mot Portugal. Bodøværingen fikk det endelig til i midtbackrollen og strålte som en sol da kampen ble blåst av. Nå håper han også at laget kan ta med seg den gode prestasjonen videre i EM.

- Det var godt å se at vi får det til i alle spillets faser. Det gir oss en god dose selvtillit, sier han.

Norge har fortsatt teoretiske muligheter til å nå en semifinale. Men Gunnar Pettersens gutter har beina godt plantet på jorden og har ikke latt tankene om å spille om medaljer få tak i hjernebarken.

- Nå har vi nådd målsettingen vår. At vi tapte for Russland og Kroatia var ingen bombe. Nå har vi alt å vinne. Vinner vi et par kamper i sluttspillet, så kan vi få en god plassering. Det er fortsatt muligheter, men vi tenker ikke på semifinale nå, sier Frank Løke.

Norge møter Serbia og Montenegro i sin første kamp i mellomspillet på tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere