RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette var en fin opptur

Foto: Markku Ulander/AP Photo
Sist oppdatert:
Andrelaget tok ansvar i kombinert.

Det norske andrelaget i kombinert med Mikko Kokslien og Håvard Klemetsen tok en sterk andreplass på lagsprinten i Kuusamo søndag.

Nordmennene ble kun slått av Østerrike.

- Når Østerrike hadde en så god dag, er vi fornøyd med andreplass. For min egen del var også dette en fin opptur i forhold til det jeg har gjort tidligere i vinter, sier Kokslien til Nettavisen.

Førstelaget sviktet i hoppbakken
Da Norges førsteslag med Magnus Krog og Jan Schmid ikke fikk det til i hoppbakken i søndagens lagsprint i kombinert. Var det gledelig at Norges andrelag med Mikko Kokslien og Håvard Klemetsen kunne gå ut som nummer to - 28 sekunder bak Østerrike i finske Kuusamo.

Og det ble spennende i langrennssporet i Finland.

Østerrike med Mario Stecher og Bernhard Gruber var det ingen som klarte å gjøre noe med. Østerrikerne ledet fra start til mål og stakk av med seieren.

- Gøy med en «fight» mot Chappuis
I stedet skulle det bli mer spennende i kampen om andreplassen. Både Klemetsen og Kokslien gikk godt i sporet og var til slutt alene med Frankrike i spurten.

Der var Kokslien overlegen mot Jason Lamy Chappuis, og Norges annetlag kunne dermed juble for en flott plassering, kun 5,4 sekunder bak Østerrike.

- Når østerrikerne gikk såpass bra så fokuserte vi på å ha krefter til spurten. Jeg har jobbet mye med spurt siden jeg har slitt litt med det tidligere. Det var gøy med en «fight» mot Jason Chappuis, forteller Kokslien.

Frankrike tok tredjeplassen søndag foran Slovenia og Japan.

Norges førstelag ble til slutt nummer ti - 1 minutt og 56 sekunder bak vinnerne fra Østerrike.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere