- Dette var helt rått

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Liv Grete Skjelbreid Poiree tok søndag sitt andre VM-gull på to dager, til tross for tre bom i siste skyting. - Dette var jo helt rått, jubler hun.

08.02.04 17:27

Liv Grete Skjelbreid Poiree la grunnlaget for seieren med feilfri skyting i liggende, og hadde derfor råd til å bomme én gang på første stående og tre ganger på andre stående skyting.

Slet i sporet
- Det var tøft på siste skyting. Jeg følte også at jeg slet litt i sporet, men det gikk likevel bra. Dette var jo helt rått! jublet Liv Grete da hun traff TV 2 Nettavisen etter VM-seieren i jaktstart.

- Jeg er kjempefornøyd med denne prestasjonen i de vanskelige forholdene.

Liv Grete Skjelbreid Poiree hadde et forsprang på 20,6 sekunder på Anna Bogali og 53,2 sekunder på Ekaterina Ivanova og Martina Glagow før starten søndag.

Plagsom vind
Vinden var like plagsom søndag som den var under lørdagens sprint, men Liv Grete mestret forholdene glimrende på første og andre skyting.

Også på tredje skyting imponerte hun, selv om det ble en bom. Vinden varierte fra to til ni sekundmeter mens Liv Grete sto på standplass. Like ille var det på fjerde skyting - og da endte det med tre bom.

Men konkurrentene slet også i vinden, og da Martina Glagow åpnet sin siste skyting med et bomskudd, var saken i praksis klar: Liv Grete ble verdensmester i jaktstart 2004.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.