RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette var helt sinnssykt

Sist oppdatert:
BELFAST/OSLO (TV 2 Nettavisen): - Dette var helt sinnssykt, sa Morten Gamst Pedersen etter at han scoret to mål i sin landslagsdebut - foran Newcastles speidere på tribunen.Nord-Irland - Norge 1-4: TV 2 Nettavisens spillerbørsOnsdagens landskamper: Sjekk alle kampfakta her

I kampens 17. minutt satte Morten Gamst Pedersen inn sitt første landslagsmål. Etter debuten takket han pent Nord-Irlands keeper Maik Taylor, som leverte ballen på sølvfat.

Deilig følelse
- Jeg fulgte opp innlegget i feltet, og opplevde at keeperen rotet med ballen. Jeg hadde relativt bra kontroll, og bare banket den opp i nettaket. Det var en fantastisk deilig følelse! sa Morten Gamst Pedersen til TV 2 Nettavisen etter 4-1-seieren.

Om det første var enkelt, var det andre fantastisk. Magne Hoset startet angrepet med en flott pasning til Steffen Iversen, som la tilbake til Martin Andresen. Norges bestemann vippet ballen elegant ut til Gamst Pedersen på venstre hjørne av 16-meteren.

Landslagsdebutanten klemte til med en hel volley som snek seg inn ved bortre stolpe - et stykke norsk praktkunst!

Newcastle følger MGP
- Jeg ble spilt gjennom og tenkte bare "Skyt! Skyt!". Det var en god følelse å se ballen gå inn, smilte Tromsø-spilleren som Newcastle ifølge TV 2 Sporten var på plass for å kikke nærmere på.

- Det tenker jeg ikke på i det hele tatt. Jeg var faktisk ikke klar over at Newcastle var her i det hele tatt. I dag ville jeg bare overbevise overfor Åge og Stig Inge, sa venstrevingen.

Så smiler han:

- Men da jeg var liten, hadde jeg en drøm om en gang å bli proff. Nå kan det bli en realitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere