*Nettavisen* Sport.

- Dette var ikke bra nok

Foto: Terje Sørgjerd/TV 2 Nettavisen

Vålerenga slo tirsdag kveld Stavanger Oilers 3-1 i den første kvartfinale-kampen i sluttspillet. Men Vålerenga-stjernen Anders Myrvold var likevel langt fra fornøyd med kampen.

22.02.05 22:47

STAVANGER - VÅLERENGA 1-3: To mål av Scott Hartnell og ett av Tommy Martinsen sørget for 3-1-seieren over Stavanger Oilers, men seieren satt langt inne. Tomi Suoniemi scoret for Stavanger Oilers i kampen.

- Vi er faktisk glad for at vi ikke tapte denne kampen. Vi slapp Stavanger for mye inn i kampen, og kom litt for mye bakpå, slår Vålerengas stjernespiller Anders Myrvold fast overfor TV 2 Nettavisen kort tid etter kampslutt.

Og legger til:

- Hadde ikke Chris Mason stått strålende i mål, er jeg sikker på at resultatet hadde vært annerledes, sier Myrvold.

Han er ikke i tvil om at Vålerenga må reise seg i resten av kampene mot Oilers. Kvartfinalene spilles best av fem oppgjør.

- Målet vårt er selvsagt å vinne hele sluttspillet, men spiller vi som i kveld, kan akkurat det bli vanskelig. Oilers er et sterkt lag, og vi frykter dem masse i resten av kampene, sier Myrvold.

Hartnell imponerte
Ifølge Myrvold var det kun keeper Chris Mason og tomålscorer Scott Hartnell som gjorde en godkjent figur mot Stavanger Oilers foran nesten 2000 tilskuere i Siddishallen.

- Scott er en råsterk spiller, som vi alltid vet leverer. Og Mason står som en vegg i målet. Ellers var det vel ikke så mange andre som leverte varene, oppsummerer Myrvold.

- Derfor har vi alle mye å jobbe med foran resten av sluttspillet, understreker han.

Sjekk her for resultatene i de første kampene i ishockeysluttspillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.