*Nettavisen* Sport.

- Dette var jaggu bra

SOUSSE (TV 2 Nettavisen): Selv om Norge hadde muligheten til å vinne mot Tyskland, er de norske herrene godt fornøyd med uavgjort. - Dette var jaggu bra, mener landslagssjefen.

28.01.05 09:37

NORGE – TYSKLAND 27-27: Norge hadde én mann mer på banen og ballen da det gjensto 40 sekunder. Likevel klarte de ikke å avgjøre kampen til sin fordel.

- Hadde muligheten
Men de norske spillerne deppet ikke etter poengtapet mot nasjonen som har vært i de fire siste mesterskapsfinalene.

- Vi har muligheten til å få med oss begge poengene, men kampen sett under ett så synes jeg uavgjort nok er sånn det skal være, sier lagkaptein Glenn Solberg til TV 2 Nettavisen.

Steinar Ege legger vekt på at det på ingen måte er noen svak motstander Norge hentet opp seks mål mot.

- Slik som kampen utviklet seg, synes jeg at vi vinner et poeng, men selvfølgelig hadde vi håpet å ta begge poengene. Tyskland er ikke Brasil eller Angola. De er verdensener, forklarer Gummersbach-målvakten.

Stolt landslagssjef
Landslagssjef Gunnar Pettersen er også stolt av det guttene hans har prestert til nå i Tunisia.

- Jeg er jævlig fornøyd. Vi vinner et poeng. Dette var jaggu så bra. Hvis vi taper med to på lørdag, og må reise hjem på søndag, så kan vi gjøre det med hevet hode, sier han.

Men noe tomålstap mot Egypt kommer ikke på tale ifølge spillerne.

Egypt gode
- Nå er det Egypt, og vinner vi den så har vi med oss tre poeng. Da har vi med oss tre av fire mulige og det skal vi ikke klage over. Men Egypt skal slås først og de er gode, sier Solberg.

For at Norge skal få med seg tre poeng til mellomspillet, må også Tyskland vinne mot Serbia og Montenegro. Da vil Serbia og Montenegro ende på fjerdeplass og ryke ut av VM.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.