*Nettavisen* Sport.

- Dette var sesongens beste kamp

Foto: Erlend Aas (NTB/Scanpix)

Slik gikk det i lørdagens kamper i Get-ligaen.

14.12.13 19:44

Stavanger Oilers tok en komfortabel seier hjemme mot Frisk Asker.

Martin Strandfeldt og Juha-Pekka Loikas sørget for at det sto 2-0 etter første periode, mens Christian Dahl Andersen økte til 3-0 i midtperioden.

Oilers fortsatte å kjøre over gjestene og da Peter Lorentzen og Juha-Pekka Loikas fikk sette inn hvert sitt mål i den tredje perioden sto det 5-0 til vertene.

Gjestene fikk to trøstemål på tampen av kampen. Først reduserte Jonas Johansson til 5-1 før Petter Kristiansen fastsatte sluttresultatet til 5-2.

- Dette var sesongens beste kamp fra rekken vår, og det var skikkelig moro. Grunnen til at det går så godt er en kombinasjon av at koblingen mellom oss fungerer igjen, og at hver enkelt av oss har hevet spillet sitt, sier Dahl Andersen til Stavanger Aftenblad.

Lørenskog-seier
Tønsberg måtte se seieren glippe mot Lørenskog lørdag kveld.

Gjestene gikk opp i ledelsen to ganger i den første perioden, men hjemmelaget svarte begge gangene, slik at det sto 2-2 før midtperioden.

Få sekunder ut i den andre perioden sendte David Hallström vertene i føringen, men gjestene fra Lørenskog snudde kampen i slutten av midtperioden og vant til slutt 4-3.

Seier til Storhamar
Eirik Skadsdammen sendte Storhamar opp i 1-0 halvveis ut i den første perioden borte mot Sparta Sarpsborg.

Gjestene økte ledelsen til 3-0 i midtperioden, før Jonas Djupvik Løvlie reduserte til 3-1 i tredje periode. Det ble også sluttresultatet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.