RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette viser at Stabæk er en attraktiv klubb

Foto: Lars Jarle Mæhlum, Stabak.no
Stabæk har sikret seg en amerikansk landslagsspiller med solid Bundesliga-erfaring.

Den tyske klubben Eintracht Frankfurt leier ut Ricardo Clark til Stabæk fram til 31. juli. Det opplyser bærumsklubben i en pressemelding.

Clark debuterer allerede onsdag, når Stabæk møter Valencia onsdag klokken 12.00.

- Denne signeringen viser at Stabæk er en attraktiv klubb. I Ricardo får vi en erfaren spiller som kan spille i alle posisjonene på midtbanen, pluss at han kan spille midtstopper, forteller sportslig leder Inge André Olsen.

- Han har blant annet spilt flere kamper i Bundesliga som midtstopper. Vi har lett etter en spiller som kan styrke oss defensivt, det får vi definitivt i Ricardo, legger han til.

Ifølge Stabæk startet denne leieavtalen med at sportslig leder for kvinnelaget deres, Richard Jansen, fikk nyttige kontakter da Stabæks kvinnelag møtte Frankfurt i Champions League.

Ricardo Clark ble matchvinner da USA møtte Venezuela i en landskamp 22. januar i år og har totalt 33 kamper med det amerikanske flagget på brystet. Clark var også i USAs VM-tropp i 2010.

Han har tidligere også spilt for Houston Dynamo, San Jose Earthquakes, MetroStars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere