RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Diskuterte å kansellere opsjonsavtalen

Foto: Dag W. Grunseth / Aftenposten
Sist oppdatert:
Tidligere Stabæk-styreleder Lars Holter-Sørensen ble grillet om tekstmeldinger.

SMS-en sendte han til blant andre sportslig leder Inge André Olsen 15. oktober 2011, tre dager etter at overgangssaken ble kjent i mediene. Bakgrunnen var at Vålerenga ønsket å annullere den omstridte opsjonsavtalen klubben hadde kjøpt i Stabæk-talentet.

«Disk med Vif i går å kansellere hele opsjonsavtalen. Utfordringen vil være hvordan vi får 4 m fra de eller trøim uten at det kobles mot vpg», sto det i SMS-en.

Aktor Morten Stene ville gjerne ha svar på hva Holter-Sørensen mente med meldingen.

– Vi diskuterte å kansellere avtalen, men det sa jeg var uaktuelt. Vi ble enige om at dersom vi endret i avtalen på noen som helst måte, ville folk oppfatte den som noe annet enn det som var reelt, sa den tidligere styrelederen i Stabæk Fotball AS.

Det er en kjent sak at Stabæk slet tungt økonomisk i 2011. Det brukte også Holter-Sørensen tid på å snakke om. Nok en SMS som Stene la fram, stammet fra 24. august 2011 og var trolig relatert til andre utfordringer:

«Til alle. Nå vi holde kjeft. Ikke la oss finte. Lars».

– Jeg vet ikke. Det kan være arenaen eller andre ting. Som Inge har sagt, så jobbet vi med mange ting, forklarte han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere