RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dæm va dritings!

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Nils Arne Eggen fikk et samlet pressekorps til å le så tårene trillet dagen før gigantoppgjøret.

KØBENHAVN/PARKEN (Nettavisen): Nils Arne Eggen kjørte som vanlig show på pressekonferansen dagen før gigantoppgjøret mot FC København.

Eggen svarte villig vekk på alle spørsmål, var i godt humør og virket å være riktig så rolig dagen før dagen.

Men da en journalist ville vite hva han tenkte om tirsdagens rykter om at italienske Lecce skal være i forhandlinger om høyreback Mikael Lustig reagerte Eggen lynkjapt – og en ørliten misforståelse førte til en samlet latterkule fra den fremmøtte pressen.

- Dæm va jo dritings
For italienske Lecce ble til det engelske Championship-laget Leicester i Eggens ører, og dermed var lektor Eggen i gang.

Eggen var nemlig på La Manga i 2000 da den daværende Leicester-profilen Stan Collymore var en av mange spillere som sørget for at laget ble kastet ut av hotellet sitt etter barbråk.

En brannslukker ble utløst på et utested, spillerne danset på bordene, klenget på damene og var generelt ubehagelige.

Og det er denne episoden som Nils Arne Eggen først og fremst knytter til Leicester.

- Leicester?! Det så dårlig ut ja. De var jo på La Manga samtidig som oss, og det ble bare bråk. Dæm va jo dritings, sier en engasjert Eggen, mens hele rommet der pressekonferansen holdes rister av latter og tårer.

Langoddsen: 4,1 i odds på RBK-seier. Spill her!

- Lecce enda verre
Men da det ble presisert at det faktisk ikke var Leicester som var koblet til den svenske høyreback, men Lecce, svarte Eggen med glimt i øyet.

- Lecce? Det er enda verre.

Så ville Rosenborg-treneren vite hvor disse ryktene ble tatt fra, hvorpå det ble sagt fra at ryktene stammet fra Eurosport.

- Eurosport ja. De bruker jo å være veldig etterrettelige. Hvorfor er det ingen som ringer Rosenborg? Så kan vi si fra med en gang, avsluttet Eggen.

Dermed var nok et Eggen-show fullført, og det var nok ikke én person i salen som ikke håper på flere pressekonferanser med Nils Arne Eggen.

Bli varslet når RBK scorer!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere