RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Doffen er ikke så god

Sist oppdatert:
- Kristofer Hæstad er ikke så god som dere i media skal ha det til, sier Tromsø-trener Otto Ulseth.

- Hæstad er en god spiller, spesielt defensivt, ingen tvil om det. Men han er ikke så god som dere i media skal ha det til, sier Tromsø-trener Otto Ulseth til TV 2 Nettavisen foran den vanskelige bortekampen mot Start.

Han drar paralleller fra Hæstad-oppstyret til det som skjedde med Lars Iver Strand på denne tiden i fjor.

- Spillere er aldri så gode eller dårlige som journalister skaper et inntrykk av. Se på Lars Iver Strand. I fjor ble han omtalt som en av Norges beste. I år får han enere og toere på spillerbørsene. Faktum er at Lars Iver er omtrent like god i år som i fjor, fastslår Ulseth.

Han gleder seg til møtet med overraskelseslaget Start. At Tromsø bare har vunnet én av de elleve siste bortekampene i eliteserien er han lite opptatt av.

Driller angrep
- Vi har ikke tapt så mange heller. I år har vi to tap, to uavgjort og en seier, poengterer Ulseth, som innrømmer at Tromsø har slitt med å få til det offensive spillet innledningsvis i årets sesong.

Det har de prøvd å gjøre noe med i den to uker lange seriepausen.

- Vi har jobbet med angrepsspillet vårt, for det har ikke vært bra nok. Sist, mot Lillestrøm, ble vi for ensidige offensivt etter at de scoret. Vi hadde ikke noe mottrekk å sette inn, sier Tromsø-treneren.

- Hvilke forventninger har du til søndagen?

- Jeg forventer en hyggelig tur til Kristiansand. Helt sikkert før kampen, men forhåpentligvis også under og etter.

Lik spillestil
- Hvilket kampbilde ser du for deg?

- Vi skal i hvert fall gå ut og spille vårt spill, det vil si hurtig og langs bakken. Slik jeg ser det er ikke Tromsø og Start så ulike i spillestilen. Det er også to lag med stor løpskraft.

- Er Tromsø gode nok til å slå Start i Kristiansand?

- La meg si det sånn: Jeg har sett en video fra en treningskamp mellom Odd og Start like før seriestart. Der var Odd det klart beste laget. Nå ligger de i hver sin ende av tabellen med henholdsvis fem og 20 poeng. Det sier noe om hvor jevnt det er blitt i norsk fotball.

Følg 10. serierunde direkte på TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere